Counting Hands From One Five White Background 23 2147843551

In Vremuri Ciudate… 5 Intrebari pentru Tine

Categoric, traim vremuri ciudate. Tocmai ce am primit anuntul ordonantei militare ce, probabil, deja este pe buzele tuturor. Dar… viata m-a invatat ca, de fapt… nimic nu este ceea ce pare a fi. Astfel ca, am de gand sa raman zen si, hop-top… vin si eu cu cateva intrebari pentru tine.

Despre viitor.

Viitor care… am un feeling ca va fi frumos.

Iti spuneam la ultimul mesaj ca, o perioada de timp, o sa-ti scriu mai rar. Nu pentru ca nu ai mai ocupa un loc important in inima mea ci, pentru simplul fapt ca, editia cursului ce a inceput de curand, necesita atentia mea concentrata.

Am intrat deja in primul modul de curs si lucrurile se desfasoara mai mult decat minunat!

Avem un grup de cursanti in FB si un alt grup de cursanti ce a preferat comunicarea in particular. Impreuna, studiem cum sa structuram o carte nonfiction si, in acelasi timp, ducem la indeplinire fel de fel de misiuni.

Misiuni care, ne usureaza viata de scriitor.

Si, pentru ca lucrurile s-au asezat deja pe fagasul normal iar eu am depasit emotiile de inceput de curs… revin catre tine… la “conversatiile” noastre.

Cu vesti bune.

Planuiesc ca, dupa terminarea celor 5 saptamani ale acestei editii sa… incep constructia altor cursuri care sa vina in ajutorul scriitorilor.

Imi amintesc cu melancolie cum, fiind primul curs organizat pentru romanii mei dragi, la prima editie am avut emotii cu carul.

Dar… cursul a fost primit atat de bine iar cei care s-au inscris la fiecare dintre cursurile ce s-au tinut au fost de-a dreptul minunati incat, acum… planuiesc sa construiesc si alte cursuri destinate celor ce doresc sa scrie. In speranta ca voi ajuta si eu… cu cat si ce pot… astfel incat, viata romanilor sa se schimbe in bine.

In special in aceasta perioada in care… lucrurile par ca au iesit de sub control la nivel planetar. Insa, iti spuneam si repet ca… am un feeling… nimic nu este ceea ce pare a fi.

Ca atare, intentionez sa continui actiunea pe care am inceput-o. Aceea de a ajuta, in masura posibilitatilor, ca tu sa ai o viata mai buna.

 

Si… aici intervine rolul tau…

Cele 5 Intrebari Pentru Tine
Cele 5 Intrebari Pentru Tine

 

Pentru a construi si organiza viitoarele cursuri… astfel incat sa fie exact ce-ti doresti… am nevoie de ajutorul tau.

Si, ca sa nu o lungesc… am marea rugaminte ca, in limita timpului tau disponibil, sa raspunzi la…

cele 5 intrebari pentru tine:

 

   1. 💥 Cum ti s-a parut cursul gratuit “Calea catre Carte – Cum sa scrii Prima TA carte cand nu ai timp si nici incredere in tine” la care ai participat?
   2. 💥 Ai inceput sa lucrezi la cartea ta dupa terminarea cursului gratuit?
   3. 💥Daca nu ai inceput sa scrii prima ta carte, ai stiut ca incepe CursulCalea catre Carte – Cum sa scrii o carte nonfiction de impact?
   4. 💥Care au fost motivele care te-au impiedicat sa te inscrii la acest curs? M-ar ajuta foarte mult sa stiu ce piedici ai intampinat. Poate la urmatoarea editie le putem ocoli.
   5. 💥Ce ti-ai dori sa primesti in plus fata de oferta de studiu pe care ai avut-o la Cursul “Cum sa scrii o carte nonfiction de impact?” Ce ti-ai dori sa fie in minus?

 

Iti multumesc daca vei reusi sa iti faci timp pentru a raspunde… ajutandu-ma astfel sa vin cu o oferta pe masura dorintelor si necesitatilor tale. 

 

Cu drag si nerabdare astept raspunsurile tale.

Sa ai o viata minunata, plina cu liniste, spor si inspiratie!

 

 

 

 

Leave a Comment