An Curs 90 Zile Pt Cartea Ta Ed
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.


Descrierea Programului

 

Organizat o dată pe an, în fiecare toamnă, PROGRAMUL “90 Zile pentru Cartea TA” este accesibil DOAR absolvenților cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”.

Vrei să scrii o carte nonfiction de impact… știi și cum deoarece ești deja în posesia celor 5 module de curs dar… cum-necum… este ceva ce încă te ține pe loc?

Cu alte cuvinte, vezi cum trece timpul, simți cum dorința de a deveni autor publicat este din ce în ce mai vie, știi că o carte al cărei autor ești îți poate consolida brandul dar… totuși… nu-ți sufleci mânecile și nici nu iei “tocul” în mâini să așterni cuvintele pe hârtie.

Virtuala sau nu.

Ei bine, dacă te regăsești în aceste afirmații, citește mai departe deoarece… am gândit și răzgândit pe toate părțile un proiect de tip V.I.P. 🟡 Adica pentru tine… eroul care a absolvit deja cursul în care ai deslușit tainele structurării unei cărți nonfiction de impact.

Bine te-am regăsit!

Sunt Mirela-Carmen, scriitor și autor de cărți nonfiction, scriitor de conținut, Nonfiction Writing & Book Coach și director al Editurii QUARTO. DAR… asta nu e vreo noutate pentru tine. Mă știi deja. Ca pe un cal breaz, vorba romanului. Apropo’… ți-am spus că eu chiar sunt Cal? Așa zic chinezii despre mine… că aș fi Cal de Foc. Breaz sau de foc… alege tu ce vrei.

Eu… din această poziție, îți aduc cateva vesti bune.

 • A sosit momentul să termini cu amânările.
 • A sosit momentul să scrii ACEA carte.
 • A sosit momentul să iei structura pe care ai gândit-o în detaliu și s-o transpui pe hârtie în cuvinte.
 • Și, peste toate astea… cea mai bună veste este că a sosit momentul să ai pe cineva care să îți asigure un mediu propice scrisului.

Dacă ești scriitor aspirant, coach, trainer, terapeut sau antreprenor și ești gata să așterni pe hârtie cartea ta…

Începând din 7 septembrie 2021, timp de 90 zile, începem a 3-a Ediție a Programului gigant “90 Zile pentru Cartea TA.”

Ediție specială.

Mult îmbunătățită față de a doua ediție la care, am avut 4 “câștigătoare”. Cu alte cuvinte… patru dintre cele 12 autoare aspirante participante țineau în mâini primul draft al cărții lor… la finalul celor 90 zile. Da, a fost o ediție exclusiv feminină și atmosfera a fost încântătoare. A nu se înțelege că băieții nu ar fi fost bine primiți. Însă, la acea ediție, doar fetele au hotărât să participe. Da, rata de absolvire a fost bună. Da, dacă îți dorești cu adevărat să scrii cartea, eu sunt aici pentru tine. Acum… între noi fie vorba… două dintre cele patru cărți ce au fost scrise în timpul primei ediții, sunt deja publicate la Editura QUARTO, editura mea de suflet.

Acestea fiind spuse, te INVIT OFICIAL să îți iei inima-n dinți și să participi la această provocare de 90 zile.

Evident, există și câteva criterii de participare.

 • Să fii absolvent al cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact”. Această primă condiție este îndeplinită de toată lumea. Știu sigur deoarece… doar absolvenții primesc acces la Programul gigant de 90 zile.
 • Anterior începerii va trebui să recitești materialele de studiu pe care le-ai primit la cursul “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”. Dacă vrei, poți reasculta fisierele audio aferente cursului. Daca… ai absolvit în primele ediții ale cursului, și preferi varianta audio (pe care nu o ai deoarece… de-abia ulterior am făcut înregistrările) este suficient să-mi dai de veste și îți trimit tot ce ai nevoie.
 • La data începerii trebuie să ai deja gândită structura viitoarei cărți. Evident, dacă mai ai mici nelămuriri, le vom discuta în primele 7 zile.
 • Va trebui să îți promiți că, no matter what, timp de 90 zile vei scrie. Asta este MAREA provocare a proiectului.De aceea spun că, DOAR absolvenții care chiar au de gând să aibă gata cartea până la finalul acestui an.

Evident, eu depun toate eforturile ca TU să ai toate condițiile asigurate.

Dar, până la urmă, de tine depinde dacă ajungi victorios la “linia de sosire”.

Reamintindu-ți că 2021 este anul cu cel mai mare potențial de manifestare și de împlinire a dorințelor și că… eu încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți scriitori să reușească să își scrie cărțile… te invit să intri în program.

 

Cum se va desfășura Programul?

 

 • Timp de 90 zile… în fiecare zi… primești de la mine un articol care… fie că te motivează să scrii, fie că te inspiră, fie că îți dezvăluie elemente tehnice sau de stil… categoric, te va impulsiona să ajungi victorios la cea de a 90-a zi. Dacă vrei, evident.
 • Tot zilnic, pe tot parcursul celor 90 zile, primești înregistrarea audio a articolului zilei. Precum s-a dovedit la edițiile cursului pe care l-ai absolvit deja… mulți dintre colegii tăi preferă această variantă de parcurgere a materialelor. Dacă și tu ești ca ei… poți sta liniștit în această privință.
 • O dată pe săptămână, mă vei vedea în toată splendoarea mea 😎… scriind. Fac asta doar pentru tine și doar la acest proiect. Nu-ți voi vorbi, nu te voi băga în seamă ci… doar… pun camera video pe mine în timp ce scriu. Pentru că DA… sunt genul de coach care îmbină mentoratul, consilierea și coachingul și… ca atare… I do what I preach. Adică… în timp ce tu scrii o carte… scriu și eu una. Să nu rămân mai prejos.😎 Evident, modul de exprimare aici este glumeț. Dar, promisiunea că te las zilnic să tragi cu ochiul la mimica feței mele în timp ce-mi bat capul cu scrisul viitoarei cărți… este serioasă. Evident, nu este mandatoriu să participi la sesiunile mele de scris pe care le voi “transmite” prin intermediul Zoom. Dar… ce frumos ar fi dacă, în timp ce eu scriu… mi te alături și facem un SPRINT DE SCRIERE împreună. Uite așa… pur și simplu ca să simți că… ai un coleg de “suferință”. Nu mai spun că… ar fi minunat să ni se alăture cât mai mulți colegi să scriem toți… în același timp. NOTĂ: Sprint-urile nu vor fi înregistrate deci… poți participa fără vreo teamă ca… altcineva, înafara colegilor prezenți, te va putea vedea.
 • La finalul fiecărei luni, ne întâlnim toți într-o sesiune Zoom, pentru a discuta “live” eventualele întrebări ce apar pe parcursul proiectului. Cu alte cuvinte, Mastermind combinat cu Consiliere.
 • În fiecare zi îți stau la dispoziție prin email (dacă ai întrebări absolut personale) sau în grupul pe care-l vom avea la dispoziție (daca doresti să afle și colegii tăi răspunsul la întrebarea ta), să descâlcim tainele eventualelor nelămuriri ce pot apare.
 • La finalul celor 90 zile, DACA te-ai tinut de treaba și ai scris deja primul draft al cărții, vom organiza, de comun acord, o sesiune de coaching 1 la 1 la care vom discuta tot ce-ți dorelti să știi despre următorii pași pe care-i ai de făcut.

 

Ei bine, în mare acestea sunt promisiunile ce-ți fac pentru proiectul gigant “90 Zile pentru Cartea TA”.

Cuvintele și promisiunile mele te pot inspira pe Calea catre Carte dar… numai Acțiunea produce schimbarea! Acțiunea TA!

Ca atare…

 • dacă ești gata să ajuți alți oameni prin experiența dobândită până acum și să le schimbi viețile prin cuvintele tale…
 • dacă ești gata să scrii, în următoarele 3 luni, cartea care te va ajuta să-ți consolidezi brandul
 • dacă vrei să te folosești de puterea grupului (prin definiție, un grup de oameni este format de cel puțin două persoane)
 • dacă vrei să începi un proiect de o asemenea anvergura… fix in Zi de Lună Nouă când sunt șansele cele mai mari ca proiectul să aiba succes
 • dacă vrei să beneficiezi și acum de experiența pe care am câștigat-o în zeci de ani de studii în diverse domenii…

Eu sunt aici, pentru tine.

  • Știm deja că mulți oameni doresc să scrie o carte.
  • Știm deja că foarte puțini dintre aceștia reușesc să o scrie.
  • Știm deja că… și mai puțini dintre ei scriu o carte de impact.

Într-adevăr, scrierea unei cărți, este un proces ce, nu este la îndemâna oricui.

Chiar dacă scriitorul are ”talent cu carul”… finalizarea cărții necesită perseverență, ambiție și… în special disciplină.

Evident că, este mult mai ușor să amâni dorința de a scrie cartea. Sau… și mai rău… s-o abandonezi.

Vestea bună este că… dacă știi ce ai de făcut, scrierea cărții tale devine un țel realizabil.

Iar tu, in calitate de absolvent al cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”… știi deja toate tainele viitoarei tale cărți.

Vestea și mai bună este că… scrierea și publicarea unei cărți de impact poate să-ți deschidă multe căi nebănuite până în acea clipă iar Proiectul Gigant “90 Zile pentru Cartea TA” este la aruncatura de bat de tine.

Intrebarea este… accepti provocarea mea?

Scrierea unei cărți nonfiction de impact poate schimba vieți.

A ta și a altor mii sau poate milioane de oameni.

Iar eu, cu experiența acumulată până astăzi, îți întind o mână prietenească.

Ce, îți poate dezvălui taine suplimentare din viața unui scriitor.

Poți s-o accepți acum și să te ÎNSCRII ÎN PROGRAM alegând varianta preferată de plată sau… mergi mai jos sa ii vezi structura:-) 

 

 

 

 

3 Comments

 1. Buna ziua . Cateva zile nu am avut internet ,iar acum nu ma lasa sa intru in Programol de 90 de zile ..Cu deosebita consideratie , Elena Preda.

 2. Programul acesta a fost minunea pe care am așteptat-o! Mirela are un stil aparte de a îndruma scriitorii aflați la început de drum (și nu numai) pe calea către cartea lor.
  Ceea ce ne lipsește multora este încrederea de sine, încrederea că putem face ceea ce ne-am propus, că putem scrie o carte și o putem face bine. Însă Mirela, prin stilul care o caracterizează, ne înlătură, rând pe rând, toate temerile și îndoielile, ne încurajează și ne motivează, oferindu-ne astfel cel mai de preț dar: acela al încrederii de sine, al încrederii că putem scrie.
  Cu ajutorul acestui program, am reușit să scriu cartea pe care îmi doream de ani de zile să o scriu.
  Programul este foarte bine structurat, oferind atât informațiile necesare pentru orice scriitor, cât și motivația care ne lipsește multora.
  Faptul că știi că ai la dispoziție 90 de zile pentru a scrie cartea la care ai visat și că ai indicația de a scrie un anumit număr de cuvinte zilnic te motivează și te determină să fii perseverent în scrierea cărții.
  Recomand cu toată încrederea acest program tuturor celor care își doresc să scrie o carte!
  Mulțumesc, Mirela! ❤️

Leave a Comment