Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.


Editia 1 – 26 octombrie 2022.

Descrierea Programului

 

Cochetezi cu ideea de a lucra de acasă? Jobul de Asistent Virtual poate fi alegerea perfectă pentru tine dacă:

 • Îți dorești să îți organizezi singură programul
 • Vrei să nu depinzi de șefi și colegi de muncă
 • Visezi să lucrezi cu pasiune
 • Îți dorești să lucrezi din confortul casei tale sau de oriunde îți permite tehnologia
 • Ești pregătită să înveți constant și să lucrezi mult

 

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

 

Eva Anca Hamza te invită să participi la cursul „Secrete pentru o afacere de succes ca Asistent Virtual”, unde vei învăța bazele despre ce înseamnă un Asistent Virtual, ce abilități trebuie să ai pentru a lucra ca VA și care sunt domeniile în care poți presta servicii în calitate de Asistent Virtual.

Vei avea ocazia să descoperi informații pe care nu ți le spune oricine cu privire la acest job și vei vedea și partea mai puțin plăcută a carierei în acest domeniu.

Astfel, având la îndemână toate informațiile, vei putea decide dacă jobul de Asistent Virtual ți se potrivește, iar dacă da, atunci vei ști exact de unde să începi pentru a-ți urma visul!  

 

***

 

Tot mai multe femei își doresc să lucreze de acasă, pentru a se putea dedica familiei, în timp ce au și independență financiară.

Să fii angajată poate fi copleșitor când ai acasă unul sau mai mulți copii care te așteaptă să îți petreci timpul cu ei.

De aceea, jobul de Asistent Virtual este una dintre cele mai bune alegeri când te afli în situația descrisă anterior!

Acest job îți permite să îmbini timpul dedicat familiei cu timpul dedicat evoluției tale în carieră.

Ca Asistent Virtual, poți lucra de oriunde, atât timp cât ai un laptop și o conexiune bună la internet.

Iar programul ți-l organizezi exact așa cum vrei!

 

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

Desigur, viața de Asistent Virtual nu este întotdeauna roz.

Există, și în această carieră, suișuri și coborâșuri.

Însă, dacă îți dorești cu adevărat să lucrezi în acest domeniu, să te bucuri de libertate și să ajungi să alegi clienții pentru care vrei să lucrezi, atunci vei trece oricând cu brio peste orice obstacole ivite în cale.

Dacă ideea de Asistent Virtual este încă una destul de nouă pentru tine, acest curs te va ajuta să descoperi tot ce trebuie să știi despre acest job.

Ai ocazia să afli informații „din culise” și să primești feedback de 1la1, care să te îndrume pe calea pe care te-ai gândit să o alegi pentru viitoarea ta carieră.

Cursul „Secrete pentru o afacere de succes ca Asistent Virtual” te ghidează în descoperirea unei profesii care îți poate aduce succesul.

Înscrie-te acum, pentru a avea șansa de a fi una dintre primele persoane care descoperă aceste informații!

 

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

6 Comments

 1. Sunt una dintre absolventele primei ediții a cursului de asistenți virtuali și vreau să îi mulțumesc Evei pentru acest curs ce a reușit să îmi schimbe orientarea profesională și să îmi ofere încredere în mine.
  Mulțumesc din suflet Eva pentru răbdarea de care ai dat dovadă, sfaturile oferite, temele bine gândite, dar mai ales pentru feedback-ul primit la primele mele articolele ca AV.
  Recomand cu încredere cursul și doresc mult succes viitorilor asistenți virtuali!

  1. Îți mulțumesc din suflet, Danna! Mă bucur că ți-a fost util cursul și îți doresc mult succes! Cu asemenea ambiție cum ai, ești perfectă pentru munca de AV.

 2. Mi-a placut mult cursul tau, Anca. Mi s-a parut foarte bine structurat si mi-a adus multa claritate in ceea ce priveste ce inseamna sa fii asistent virtual. Aveam o cu totul alta idee despre aceasta meserie. Asa ca iti multumesc ca l-ai conceput si sper sa ajute si alte persoane asa cum m-a ajutat pe mine.

  1. Un viitor asistent virtual are MUSAI nevoie de a fi “luat frumos de mână” de către un asistent virtual cu experiență. Cursurile acestea te fac să te simți pe bune ținut de mână, îndrumat, purtat fiind prin fiecare colțișor necunoscut al unei clădiri imense cu lucruri/locuri necunoscute și prezentate fiind atât avantajele cât și dezavantajele, atât punctele forte cât și cele slăbuțe ale acestei meserii. Se explică clar, concis, ce înseamnă acest concept, ce presupune, ce skillsuri sunt necesare pentru a deveni cea mai bună variantă a ta în calitate de asistent virtual. Îți sunt oferite ponturi, pași importanți de care te poți folosi ulterior în meseria aceasta. În cadrul cursurilor înveți să îți observi abilitățile și să te folosești de ele; să îți adresezi întrebări, să îți fixezi “aleea” pe care vei păși, pas cu pas și cel mai important, cu răbdare. Înveți să te respecți și să-ți respecți potențialii clienți când vine vorba de o colaborare. Recomand cu tot dragul.

Leave a Comment