Podcast Dorina Ghemes Drumul Terapeutului

Episodul 6 – Podcastul Calea Către Carte. [Dorina Ghemeș sau… Drumul Terapeutului de la Suferință la Împlinire ]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor. Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum imi place sa le spun.

Si, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o autoare care a debutat in 2021. Momentul lansarii cartii sale, Calea catre Viata – De la suferinta la implinire, a fost marcat atat in presa locala cat si cea digitala.

Dorina Ghemes este terapeut cu o vasta experienta in “Vindecare Reconectivă şi Reconectare, Meditaţie şi Spaţiul Sacru al Inimii, Roata Medicinei şi Uneltele Şamanilor, Theta Healing, Masaj, Steaua Magică, Wuji Gong” si altele.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA si… astazi… te invit la podcast!

Varianta video:

 

Toate episoadele – Varianta audio:


Linkuri utile:

 

Leave a Comment