Încarc Evenimente

Descoperă Cum să scrii o carte nonfiction de Impact în maxim 3 luni!

Cursul cu cei mai mulți participanți în ultimii 3 ani.

Începem pe 28 octombrie!

Revenim curând cu informații în legătură cu modul în care te poți înscrie.

 

4 Comments

 1. Doresc sa-mi îmbunătățesc tehnicile de scriere atât pe dezvoltare personala cât și pe memorii . Țin sa menționez ca prima mea carte Esența Vieții are în Word la momentul actual 120 de pag în format A4

  1. Multumim pentru comentariu! La acest curs nu studiem tehnici de scriere. Cursul explica in detaliu modul in care gandesti, structurezi si planifici scrierea unei carti nonfiction de impact.
   La cursul pentru Scrierea Memoriilor sunt, intr-adevar, studiate si detalii de acest gen. Anul acesta nu avem in plan organizarea unei noi editii dar, din fericire, puteti alege varianta self-study la acest link: https://academianonfiction.ro/product/curs-calea-catre-memoriile-tale-self-study/

 2. Bine te-am regasit Mirela!

  Nu ne-am auzit de ceva vreme… dar am vesti bune, nu am stat degeaba. Povestile mele au vazut lumina tiparului in volumul “In cautarea fericirii- Un plus de intelepciune prin povesti inpirationale”.
  Nu ma puteam bucura pe de-antregul de acest eveniment fara sa te amintesc. Iti multumesc pe acesta cale pentru rolulul pe care l-ai avut in procesul meu de transformare de la simplu cititor – la cel de autor.
  Dupa ce am parcurs materialele puse la dispozitie de tine gratuit, in anul 2021 m-am inscris la programele “Cum sa scrii o carte nonfiction de impact” (Editia 10) si “21 zile de exerciții creative pentru scriitori”.
  Am avut o grupa extraordinara, multi dintre participanti au ajuns intre timp pe rafturile librariilor … si tin sa ii felicit pe aceasta cale si sa le spun ca m-am bucurat pentru fiecare.
  Esti o sursa de inspiratie si un model pentru cei care aspira sa scrie o carte.
  Sa stii ca mai am pe birou un post-it pe care am notat indemnul tau: “Scriu, nu editez!” Am pastrat toate mesajele de la tine, le recitesc din cand in cand. M-am bucurat si de laude dar si de celelalte sfaturi pe care mi le-ai dat.
  Multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ai acordat!

  Cu drag,
  Magda

Leave a Comment

Days
Hours
Minutes
Seconds
 • Acest eveniment a trecut.
 • Start Time
  octombrie 28 @ 12:00 am
 • End Time
  noiembrie 25 @ 11:30 pm
 • Email
  contact@academianonfiction.ro
 • Organizer
  Academia Nonfiction Mirela-Carmen Stancu
 • Location
  Online, Zoom

Registrations are closed for this event