General

Întrebări frecvente și răspunsurile aferente

Academia Nonfiction este platforma de studii online, unde găsești sprijin pe calea dezvoltării personale.

Fie că preferi coaching 1 la 1 sau de grup, fie că preferi studiul individual, fie că alegi sesiunile de consiliere, training sau mentorare… găsești în Academia Nonfiction… metode prin care poți trece la următorul tău nivel de dezvoltare. personală sau de business.

Academia este o unealtă ce permite automatizarea, gestionarea și captarea materialelor de studii preferate. De tine sau de membrii organizației tale.
Acest sistem de management al învățării, combină o gamă largă de caracteristici pentru a prezenta o clasă fără ca studenții să intre într-o clasă fizică.

Avantajele sistemului de management al învățării online include capacitatea de a captura instruirea conformității, reducerea timpului și efortului pentru gestionarea învățării la nivel organizațional sau individual, reducerea decalajelor de competențe cu o modalitate mai bună de a distribui și încuraja o cultură a învățării și de a crește vizibilitatea învățării. eficacitatea optimizării programelor.

Angajații învață adesea unii de la alții, iar cea mai mare parte a învățării într-o organizație este învățarea informală – sau învățarea în fluxul muncii. Este important să încurajăm și să capturați colaborarea la nivel de organizație pentru o productivitate sporită, învățare socială și comunicare între echipe.

Un software modern de învățare ar trebui să încurajeze învățarea colaborativă – capacitatea de a urmări și de a partaja actualizările colegilor, de a se alătura comunităților, de a discuta proiecte și de învățare și de a împărtăși aprecierea și cunoștințele în mai multe echipe. Pe măsură ce așteptările angajaților și competențele necesare se schimbă, este important să surprindeți învățarea informală și să promovați adoptarea sporită a unui sistem de învățare comun cu capabilități moderne.

Nu oferim teste gratuite. Dacă achiziționați și decideți în termen de 14 de zile că Academia Nonfiction nu va fi potrivit pentru proiectul dvs., sunteți eligibil pentru rambursare conform politicii noastre de rambursare.

Tot ce cerem este să îndepliniți misiunile pe care le aveți de făcut în programul achizționat și dacă întâmpinați un obstacol, să contactați echipa noastră de asistență pentru a vă putea oferi asistență.

Toți cursanții primesc acces la ghiduri de pornire, documentație, forumuri și birou de asistență prin intermediul site-ului. Vă rugăm să consultați și Politica noastră de Termeni și condiții.

În mod implicit, toate paginile web sunt difuzate folosind HTTPS. Infrastructura noastră de este găzduită pe serverul Academiei. Toate parolele personale sunt criptate. Integrarea noastră de comerț electronic este compatibilă cu PCI, plățile cu cardul se derulează prin Netopia-Mobilpay, iar datele financiare nu ating niciodată serverele noastre.

Tot accesul la fișiere, cum ar fi imagini și videoclipuri, se face prin adrese URL care sunt criptate individual pentru fiecare utilizator, pentru a preveni partajarea neautorizată a resurselor. Baza noastră de date este criptată permanent.

Absolut! Pentru unele cursuri gratuite puteți obține un link de partajare pentru fiecare curs care permite unui utilizator final să îl completeze fără a fi nevoie să se înregistreze mai întâi.

În cazul cursurilor gratuite sau plătite care nu permit acest lucru, rămâne la latitudinea fiecărui cursant dacă dorește să își dea datele de logare altor persoane ce nu au achiziționat cursurile respective.