Sunny Meadow Landscape 1112 134 1

Revista QUARTO nr.2 – Fericit pe Planeta Albastra

 

Bine te-am regasit drag scriitor! Mai tii minte ca anuntam cu ceva vreme in urma castigatorii concursului cu tema Fericit pe Planeta Albastra?

 

Revista Quarto Nr.2 - Fericit Pe Planeta Albastra
Click Pe Revista Pentru A Downloada Varianta Pdf!

 

Ei bine… astazi…

Te invit, cu bucurie si emotie, sa rasfoiesti al doilea numar al Revistei QUARTO. Numar in care, evident, ii vei cunoaste pe toti autorii castigatori.

 

Revista QUARTO nr.2

Fericit pe Planeta Albastra

 

Poti downloada varianta PDF de AICI. Dupa ce descarci revista si o deschizi, ai grija sa setezi in Acrobate Reader vederea cu doua pagini.

Poti rasfoi online revista dand click mai jos.

 

NOTA EDITORULUI

 

“Bine te-am găsit, dragă cititorule și bine ai venit în Familia QUARTO!

Vine primăvara! Citești și zâmbești, nu-i așa? Ei, dar te provoc să nu te uiți pe geam, nici în calendar! Pentru a mă crede te invit doar să te bucuri, să inspiri începutul și să fii Fericit pe Planeta Albastra!

Aceasta este viziunea și dorința noastră! Să îți arătăm și să îți oferim speranță și fericire în toate punctele cardinale!

Ne ceri dovezi că fericirea există? Noi îți vom răspunde, cu vorbele poetului Adrian Popescu: dovadă n-am, dar îmi aduc aminte! Haide să ne amintim împreună și să ne creăm amintiri noi!

Vrei bucurie? Te invit să citești acest număr al Revistei QUARTO!

O vei simți manifestându-se prin subiectele propuse de colaboratorii noștri: povești, rețete, recomandări de lectură și, nu în ultimul rând, articole scrise cu sufletul. Inclusiv cele ale cititorilor noștri!

Da, la începutul lunii ianuarie am lansat invitația la primul concurs QUARTO, iar fericiții câștigători își regăsesc textele în paginile acestui număr.

Întreaga echipă QUARTO a contribuit cu entuziasm și bucurie la realizarea acestui minunat întreg, având ca misiune să vă fim alături, să vă încurajăm, să evoluăm împreună! Avem nevoie de speranță, de bine, iubire și suflete dragi aproape.

Avem nevoie să simțim că suntem Fericiți pe Planeta Albastră! Și ce bine se simte asta cu iz primăvăratic în nări și împreună!

O primăvară cu un început înfloritor în tot ce vă propuneți, dar mai cu seamă în a vă aminti de fericire!”

Mona Șimon – editor Editura QUARTO

Leave a Comment