Podcast Calea Catre Carte Madalina Orian

Al cincilea episod al Podcast-ului Calea Către Carte. [ Mădălina Orian, scriitoarea ce a inventat Logo-armonia de Acasă ]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor. Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum imi place sa le spun.

Si, iata ca, astazi va invit sa o cunoasteti pe Mădălina Orian care, pe langa scriitoare, este… precum se caracterizeaza singura… părinte și logoped din pasiune! Este mamă a doi copii minunați, care i-au acordat încrederea lor atunci când au ales-o să le fie părinte. Cu toate că a absolvit un profil tehnic, întotdeauna a atras-o natura subtilă a omului. Ca să-si ajute copiii a devenit logoped și a descoperit că acest domeniu o fascinează. Crede în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

Madalina a absolvit cursurile din seria Calea catre Carte si a publicat deja seria de carti Logo-armonia de acasa.

În primul volum „De la copilul meu, la copilul din mine. Ce am învățat fiind părinte de copil special” se regăsește povestea ei de viață, de părinte special iar în al doilea volum, „De la părinte, la părinte-terapeut. Logopedie practică, pe înțelesul tuturor”, se găsesc aplicații practice logopedice dar și psihopedagogice, care pot fi puse în practică cu ușurință, de către părinte, în confortul casei.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA si… astazi… te invit la podcast!

Varianta video:

Toate episoadele – Varianta audio:


Linkurile mentionate in interviu:

 

About the author: Mirela-Carmen Stancu Vip - Writer Vip - Journal Vip - Blogger Vip - Creativ Vip - Brand Vip - Eah Vip - Coach
+4

Cursuri si Programe de Dezvoltare pentru Scriitorii Nonfiction

Sa-ti fie cu folos!
A ta prietena, Mirela-Carmen… pe scurt… MC
Writing & BOOK Coach | Author BRAND Strategist
Mentor Alchimia Scrisului … pe Calea catre Carte.

PS:
De gasit... stii unde ma gasesti.
- MirelaCarmenStancu.ro (Book Coaching & Mentoring)
- AcademiaNonfiction.ro (Training - Cursuri si Programe)
- EdituraQuarto.ro (Servicii editoriale pentru Autori)
- CaleaCatreCarte.ro (Servicii de promovare Carti, Autori, Edituri)

Leave a Comment