Creativitatea Ce Mocneste In Inima Ta

Episodul 13 – Podcastul Calea Către Carte. [ Tu esti un Creator – Creativitatea ce mocneste in interiorul tau – cu Mirela-Carmen Stancu ] – Monolog despre Creativitate

 

***

✍️ Bine v-am regăsit, dragi exploratori pe Calea către Carte! Continuăm astăzi seria de podcasturi ce au rolul de a face ca viața de scriitor să fie… nu doar ușoară dar să vă aduca și satisfacțiile dorite.

✍️ Astăzi, am pregătit un monolog. Despre Creativitate. Despre Scriitori. Despre creativitatea ce mocnește în inima oricărui om.

✍️ Vă invit să ascultați un podcast plin cu informații și recomandări care să vă inspire.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Acțiunea produce schimbarea!

 

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe

Calea către Cartea TA!

Tu esti un Creator.

Varianta video:

Atunci cand scrii o carte treci printr-o gramada de faze si senzatii. Vestea buna este ca… nu doar tie ti se intampla asta. In general, incepi sa scrii cartea avand un elan si o voiosie debordante. Ai in fata ta un proiect, pe care, nu doar ca-l vezi finalizat dar deja iti imaginezi si cum va arata viata ta dupa. Intentionand sa-ti folosesti toata creativitatea de care esti in stare… pentru ca… Tu esti un Creator.

Deobicei, avem tendinta de a ne pune toate visele si sperantele in proiectele pe care le incepem. Ne preocupa faza de inceput si cea de final, uitand ca de fapt… scrierea unei carti este similara cu participarea la un maraton.

In ciuda entuziasmului cu care incepem… undeva pe parcurs… ne plictisim. Pur si simplu. Aceasta este o faza pe care o putem numi mijlocul maratonului. De fapt, aceasta este faza la care majoritatea scriitorilor clacheaza.

Am patit-o si eu de multe ori.

Sunt, ca si tine, un om absolut normal.

Ca atare, mi-am creat aceasta metoda care functioneaza de minune. Nu incep niciodata, dar absolut niciodata, sa scriu o carte fara sa fac pregatirea necesara.

La fel cum un maratonist… se antreneaza ani de zile in vederea participarii la cursa vietii sale.

In cazul scrierii unei carti… pregatirea nu este atat de lunga.

Vezi TOATA TRANSCRIEREA aici.

Toate episoadele – Varianta audio:

 

Linkuri utile:

Leave a Comment