Contul meu

Adevărata putere de a schimba lumea, stă DOAR în mâinile scriitorilor.

Realizările mele

Realizările mele

Cele mai cautate cursuri

Cuvintele te pot inspira pe Calea catre Viata de Scriitor dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Free

Cum sa scrii o carte

Află cum să depășești toate obstacolele și să anihilezi temerile ce îți blochează Calea către Prima TA Carte. Primești GRATUIT, METODA care îți prezintă cei 43 pași esențiali pentru a scrie CARTEA care care să atingă inima cititorului. Ce primești concret în această călătorie în care îți voi fi Ghid? Afli care sunt și cum să parcurgi pașii necesari scrierii Primei TALE Cărți. Descoperi cum să te împrietenești cu Muza ta astfel încât să aduci la lumina zilei, cu ușurintă, prima ta carte si... multe altele.
450 euro

90 Zile pentru Cartea TA

Program gigant ce incorporeaza un "cocktail" 3 în 1 la care nu mai poți amâna scrierea cărții tale. Mentorat, Coaching și Mastermind. EDIȚIA 2 🔴 Ediție specială. Începem Marti, 7 Septembrie 2021 Promisiunea programului? În 6 Decembrie ai gata… MINIM… primul draft al cărții. Organizat o dată pe an, în fiecare toamnă, PROGRAMUL "90 Zile pentru Cartea TA" este accesibil DOAR absolvenților cursului "Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni".
Free

Cele 5 Secrete ale Scriitorului

Afli cum să anihilezi fricile ce îți blochează Calea către Publicarea Cărții tale. Acceseaza cele 5 Secrete care-ți schimbă viața de scriitor. Ce primești concret în această călătorie în care îți voi fi Ghid? Afli care sunt cele 5 motive pentru care nu poți, de fapt, termina de scris prima ta carte și cum să eviți să cazi în capcana asta. Găsești mindsetul si psihologia din spatele scrierii primei tale cărți. Îți dezvălui cum sa depășești limitările Fricilor care te țin blocat și nu te lasă să termini de scris...
282 lei

Descătușează Scriitorul din Tine in 21 Zile!

Descătușează Scriitorul din Tine in 21 Zile! Accepți provocarea și descoperi cum să devii un scriitor creativ si productiv la orice ora din zi și din noapte. De fiecare dată. Profita de reducerea de 30% pentru Editia 4! Intră în programul de 21 zile de exerciții creative pentru scriitori! Începem marți, 21 septembrie 2021. Accesul la pagina programului il primeste toata lumea in ziua de 20 septembrie.
997 lei

Scrie o Carte Nonfiction de Impact in Maxim 3 Luni

🔴 Ediția 14. Ediție specială 🟡 Ultima ediție din 2021 🔵 Într-o NOUĂ prezentare Cum să Scrii o CARTE NONFICTION de impact. De fiecare dată. Descoperă Cum să scrii o carte în doar 3 luni planificând, structurând și gestionând fiecare pas. Curs Online de 5 Săptămâni.
💧 Te-ai săturat să vrei să scrii o carte când Muza te ocolește?
Î𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲𝗺 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟱 𝗡𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
1194 lei

Calea catre Memoriile tale

🔴 Ediția 1 🟡 Program 🔵 Complex Calea către Memoriile tale.
Descoperă Cum să scrii povestea vieții tale, transformându-ți amintirile și experiența de viață in Memorii.
Program educațional, interactiv și experențial de 5 Săptămâni.
💧 Te-ai săturat să-ți așterni amintirile pe hârtie dar să nu știi cum?
Începem vineri, 14 ianuarie 2022.