Scriitor Pe Calea Catre Carte Pin Top

[Necenzurat] GRATUIT, a doua zi dupa Proiectul de 90 Zile

 

Si, iata ca, un alt proiect a ajuns la final. Proiectul de 90 zile intitulat “Scriitor pe Calea catre Carte“. Fix acum 3 zile.

Trebuie sa recunosc… a fost o calatorie… pe de o parte, absolut minunata si, pe de alta parte, destul de extenuanta. Toti cei 88 scriitori care au ajuns, intr-un final, la final (nu, nu ma repet ci chiar asa doresc sa ma exprim) au pasit in acest proiect cu asteptari, cu intrebari, cu emotii si… probabil… cu multe altele.

Inclusiv eu.

Fiind un proiect pilot, nici macar eu nu stiam unde vom ajunge. Sau, daca vom ajunge undeva.

Parerea mea?

Proiectul de 90 zile a fost un succes.

De ce?

Categoric, nu are nici un sens sa intru acum in detalierea si argumentarea parerii mele.

Pentru simplul fapt ca:

 • daca ai participat la proiect, deja stii tot ce s-a intamplat in fiecare dintre cele 90 zile.
 • daca nu ai participat inseamna ca nu detii toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege o eventuala argumentatie a mea.

Dar… iti daruiesc astazi sansa de a arunca o privire asupra activitatilor pe care intentionam sa le pregatim in viitor.

Ca atare, te invit sa citesti mesajul ce l-am trimis, in calitate de initiator de proiecte pentru scriitori, intregului grup.

Sa-ti fie cu folos!

[Mesaj Necenzurat]… cu alte cuvinte… ai acum ocazia sa o iei pe scurtatura.

Deoarece… te invitam sa ni te alaturi.

Absolut Gratuit.

Accesand linkul grupului FB si… cerand includerea in… viata comunitatii.

(CLICK Aici!)

❤️💛💙💛❤️

Mesaj [Necenzurat] Dupa Proiectul De 90 Zile
Mesaj [Necenzurat] Dupa Proiectul De 90 Zile

❤️💛💙 Ziua de dupa… Proiectul de 90 zile 💙💛❤️
💥Cum va simtiti, dragii mei Scriitori Romani?💥

Eu bine. Relaxata. Muncesc de zor la setarea a 5 website-uri pentru cateva dintre cele 11 fete din grupa la care am avut onoarea sa fiu mentor timp de 4 luni.
In paralel cu proiectul nostru.

Si, in timp ce gandesc structuri si setari de website-uri si design pentru autori online, terapeuti si coaches… gandu’-mi fuge catre voi.

Uite-asa… pentru ca… mi-ati intrat in inima!

In plus… vreau sa ma asigur ca Diana noastra, nu va avea un soc negasindu-ma prezenta la “datorie” si, categoric, nici nu as vrea sa aiba doruri ce pot fi evitate. Si, asta deoarece, spune ea…

‘PS: deja mi-am format obiceiul de a-mi începe ziua cu “Hai să văd ce a mai scris Mirela azi” și îmi va fi dor de asta!’

In ultimele zile am primit mai multe emailuri, de la voi si de la cei care au ales sa participe la proiectul de 90 zile doar pe email, in care ma intrebati ce vom face in viitor.

❤️Acum… as avea eu cateva idei dar… tare mi-ar place sa le aud pe ale voastre.

Ca atare, va invit sa consolidam acest locsor al nostru in care, evident, ne-am adunat cu scopul de a sta la taclale (si uneori chiar de a munci cot la cot) despre scris… despre carti… despre orice face parte din viata unui scriitor.

Si, pentru asta, ar fi minunat daca ati face propuneri si schite de planuri.

Daca este vorba de scris… eu sunt deschisa la orice idee.

Fie ca:

   • vreti sa vorbim despre scrierea unei carti,
   • vreti sa invatam despre blogging si scrierea de continut (aceasta fiind a doua mare pasiune a mea)
   • vreti sa descoperim modalitati in care un scriitor (chiar si nepublicat) poate iesi “in fata” cititorilor cu scopul de a construi in avans audienta pentru viitoarea carte
   • fie ca vreti… fie ca…

eu va ascult cu drag.

Iar dupa ce va ascult, poate, impreuna vom creiona… ceva.

Cu siguranta, frumos.

Un nou proiect… incitant, amuzant, relaxant, creativ… si toate celelalte “ant”-uri si “iv”-uri pe care le doriti.

Deci… cine se mai inscrie la cuvant?

Spun “se mai inscrie” deoarece… gheata a fost deja sparta.

Lilioara deja a venit cu prima idee. Ne spune ea…

Aș îndrăzni să fac și eu o propunere de viitor. Inspirată de taberele de creație pe care le fac in fiecare vară pictori, muzicieni, filozofi la conacul Enescu-Tescanu, propun să organizăm și noi o astfel de tabără de creație de o săptămână, zece zile, la Tescani sau in altă parte. Sunt convinsă că am căpăta deprinderi bune și inspirație fiind împreună.”

Teodor Dorel glasuieste, si el, atat de frumos… propunandu-ne sa-i umplem rafturile bibliotecii cu cartile noastre. Evident, asezate la loc de cinste langa propriile sale carti, pe care, de-abia asteptam sa le citim.

“In speranta ca relatia educationala nu se va risipi dintre noi,VA DORESC MULTA SANATATE SI SA NE UMPLETI BIBLIOTECA CU CARTILE SCRISE!”

Daniela-Elena… neobosita noastra prietena… “acum, mai mult ca oricand”, ne sugereaza suav sa nu renuntam la visul nostru de a scrie:

“…să știi că de scris am scris, împreună cu ceilalți scriitori, care au avut mai multe cuvinte de spus, si care se vor regăsi cândva în Cartea din inima mea, pe care vreau să o scriu și care vrea sa vadă “lumina” tiparului, acum, mai mult decât oricând!”

Maia… a carei nedumerire legata de scurgerea timpului relateaza…

“Nu îmi vine să cred că au trecut cele 90 de zile…Chiar dacă nu am încă un prim draft, sper totuși ca acest lucru să se întâmple în curând…”

Ei bine, am o vaga senzatie ca… supusi fiind legii atractiei (ups, a treia mea mare pasiune)… toti cei care ne-am adunat sub acoperisul proiectului nostru suntem oameni care privesc dincolo de luciul aparentei suprafete a realitatii.

Oameni pasionati nu doar de tehnicile restrictive ale celei de a 3-a dimensiuni.

Ca atare, ma alatur si eu prietenilor care deja “au spart gheata” si va propun sa spargem barierele timpului.

Sa iesim dincolo de definitiile, “prefabricate” sau nu, prin care fiinta umana este incorsetata in, asa zisa, fluenta directionata a timpului.

Cum?

Schimband, pentru Maia si pentru noi toti, timpul pamantean inclus in cele 90 zile.
Expandandu-l catre alte dimensiuni din timp si spatiu.

Dovedind ca… desi, teoretic, ziua are 24 ore… pentru noi, fiecare ora poate deveni o eternitate.

Si, in cadrul acelei eternitati, noi putem duce la capat… nu doar un proiect de 90 zile ci… nesfarsite alte proiecte care…

Dar, va las pe voi sa vorbiti despre aceste proiecte.

Eu… stau acum la mantinela si… admirandu-va cu toata fiinta mea… iau, cu drag, notite.

❤️💛💙💛❤️

 

👉PS1: Voi pune aceasta postare “pin to top” pentru a putea fi citita de oricare scriitor care va dori ulterior sa ni se alature. Pentru ca… DA… incepand de astazi puteti sa va invitati si prietenii… atat cei interesati sa faca primii pasi pe calea catre carte… cat si pe cei care, din preaplinul inimii lor, doresc sa ne impartaseasca din experienta de autori publicati.
Cu alte cuvinte, puteti invita in acest grup orice prieten interesat de scris.

 

👉PS2: Daca in timpul desfasurarii proiectului, timiditatea v-a determinat sa nu interveniti… va invit acum sa iesiti in fata, sa va alaturati acestei “colectari” de propuneri. Toata lumea este invitata sa participe!

 

👉PS3: Si, daca inafara prezentei pe retelele sociale, doriti sa vedeti cu ce ma mai ocup de-a lungul timpului, va invit cu mare drag sa va abonati la newsletterele mele.

   • daca esti un cititor pasionat, vei gasi multe informatii folositoare pe site-ul meu, CaleaCatreCarte.ro;
   • daca esti interesat de detalii picante, secrete si alte aspecte ce raman deobicei in spatele cortinei din viata unui scriitor, esti mai mult decat bine venit sa te alaturi celor 5000+ abonati ai site-ului mirelacarmenstancu.ro.
    Categoric, nu vei fi inundat cu mesaje nesolicitate si nici prea dese. Ci, o data pe saptamana, vei primi ultimele articole sau recomandari scrise. Singurele perioade in care este posibil sa “iesim din tipare”, sunt acelea in care anunt lansarea unui nou curs, a unui nou proiect sau a unui nou produs destinat usurarii vietii scriitorilor romani.

👉PS4: Daca esti pasionat de scris, vrei sa-ti “incerci mana” publicand online dar nu ai un website (sau blog) si nici o audienta proprie, poti oricand publica pe CaleaCatreCarte.ro in calitate de autor invitat.
Cu alte cuvinte, te alegi cu un cont de autor si… tot ce ai de facut este sa… incepi sa te faci cunoscut.

❤️💛💙💛❤️

[ulp id=’4eCJ237MWcgVypXx’]

Leave a Comment