Despre mine

Îmi place să spun că viața mea se învârte în jurul scrisului. Mamă și soție, familistă iubitoare și iubită, viața mi s-a schimbat în bine de când am devenit mamă. Acela a fost momentul de cotitură nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Din dorința de a fi alături de fiica mea pe măsură ce crește, am început să caut oportunități de a lucra de acasă. Astfel, am devenit scriitoare de conținut. De la acest „job” și până la a deveni blogger a fost doar un pas.

Pe măsură ce începeam să scriu tot mai multe recenzii la cărțile citite, afirmam adeseori, râzând, că mi-ar plăcea să fiu plătită pentru a citi. Oportunitatea a apărut la scurt timp după lansarea dorinței în Univers, când am început să lucrez la diverse edituri, drept corector de carte.

Cu ce mă ocup

Astfel, în prezent pot spune că am diverse „joburi”, însă pe toate le desfășor din confortul casei mele, așa cum mi-am dorit de la început. 

În prezent, pot afirma cu mândrie că sunt scriitoare de conținut, blogger, editor/corector la Editura Quarto, Editura Petale Scrise, Editura Mysterio; PR la Editura Quarto, Social Media Marketing specialist și, mai nou, autoare.

… pe scurt, sunt Asistent Virtual cu ștate vechi și Trainer pentru Asistenți Virtuali.

Din pasiune pentru cuvântul scris...

Trebuie să ne dăm seama că privilegiul de a munci este un dar, puterea de a munci – o binecuvântare, iar dragostea de muncă e un succes.” — David McKay

***


Munca este energia pasionată pe care o depui în arta care te defineşte.” — Constance Chuks