19 Programul Lunii August Stylish Woman Holding Laptop Walking Tropical Beach Scaled

Programul lunii August 2021

Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii august care… este TAAAARE stufos! Daca nu esti abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primesti lunar programul direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o actiune pe care o organizam si care… iti poate face viata de scriitor mai usoara.

Abonare
Click Pe Buton Pentru Abonare!

 

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii August 2021

Programul Lunii August
Programul Lunii August 2021

 

1 – In fiecare zi de Luni primesti ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

 

2 – In fiecare zi de Miercuri primesti RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

 

3 – In fiecare zi de Sambata primesti INSPIRATIA de Weekend. Este o categorie de articole inspirationale careia i-am dat startul luna trecuta si… sper ca prin intermediul ei… sa-ti furnizez “arme” imbatabile in conflictul care-l ai… cateodata… cu Muza ta. Cu alte cuvinte, te invit sa nu pierzi nici una dintre tehnicile/provocarile pe care ti le propun pentru a-ti debloca creativitatea si inspiratia. Chiar si in vremurile… de restriste din viata ta de scriitor.

 

4 – Precum stii deja, in luna mai am lucrat intens la “Intalnire cu Muza“, audiobook-ul-suport pentru challenge-ul “21 zile de exercitii creative pentru scriitori” a carei editie 3 s-a terminat luna trecuta. Ei bine, cat de curand vom ajunge si in momentul lansarii oficiale a audiobook-ului deci… il vei putea achizitiona din shop, separat de oricare alt program.

 

5 – In data de 13 august, Editia 12 a cursului de carte nonfiction, ajunge la ultimul modul modul. Dupa 5 saptamani de munca sustinuta, diplomele vor pleca spre toti scriitorii ce participa la aceasta editie.

 

6 – Spre finalul lunii august vom purcede la drum cu lansarea Editiei 13 a cursului, astfel incat, o noua serie de cursanti va descoperi tainele scrierii unei carti nonfiction de impact, la inceputul lunii septembrie..

 

7 – In data de 22 august, ti-am pregatit o SUPER-SURPRIZA. Impreuna cu un grup de prietene, am pus mana de la mana si iti vom oferi… absolut gratuit… acces la o serie de materiale, carti si cursuri adunate pentru tine sub titlul (provizoriu deocamdata. Il vom definitiva cand vom anunta lansarea actiunii) “Reinventeaza-te pentru o viata mai buna”. Daca esti deja abonat la newsletter, nu este cazul sa-ti faci griji ca vei rata lansarea. O voi anunta cu surle si trambite direct in inbox-ul tau.

 

8 – Am deschis un canal pe Telegram deci… daca vrei sa primesti direct pe telefon postarile mele… te invit sa intri in grupul Academia Nonfiction. Voi vedea cum functioneaza totul pe aceasta platforma si, din cate vad pana acum, este posibil sa-mi mut aici activitatea din cadrul cursurilor.

 

9 – Te invit sa te abonezi si la canalul meu din Youtube. In viitorul… nu foarte indepartat… iti voi face cateva surprize video. Evident, pe tema vietii de scriitor.

Abonare La Youtube
Click Pe Buton Pentru Abonare La Canalul Meu Din Youtube!

10 – Pe tot parcursul lunii august 2021 am activat DOAR PENTRU TINE un cupon de transport gratuit la orice comanda indiferent de valoare. Codul este MIRELA-CARMEN-TransportFree… deci, te asteptam cu drag in magazinul editurii QUARTO, unde… il poti aplica la urmatoarele titluri de carte:

   • Feng Shui for Writers, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    Feng Shui For Writers
    Click Pe Carte Pentru Detalii
   • How to Reach Your Writing Goals like a Pro, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    How To Reach Your Writing Goals
    Click Pe Carte Pentru Detalii
   • ApiHerbal DACICA, autor Camelia Lovin. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    Apiherbal Dacica
    Click Pe Carte Pentru Detalii
   • Ultima suta de metri in procesul de publicare a cartii cu titlul De la copilul meu, la copilul din mine a fost parcursa. Ca atare, cartea scrisa de Madalina Orian, a fost lansata la finalul lunii iulie si poate fi achizitionata direct din magazinul editurii. Autoarea este… deasemenea… absolventa a editiei 5 a cursului “Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii “90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita. Desi, cartea era programata sa vada lumina zilei la inceputul lunii iunie… am amanat acest moment deoarece… in urma discutiilor a reiesit necesitatea de a imparti manuscrisul in doua volume. Ca atare… Madalina noastra este autoarea primei ei serii de carti, demonstrand ca este posibil, folosind metoda mea, sa scrii nu una ci… doua carti in maxim 3 luni.
Madalina Orian
Click Pe Carti Pentru Detalii

 

11 –Desi, spre finalul lunii trecute era programata lansarea Magazinului Scriitorului… amanam putin acest moment. Probabil ca, in luna septembrie vei fi surprins de potentialul taramului in care vei pasi.

 

12 –In a doua jumatate a lunii lansam Editia 4 a programului-provocare “21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce poate apare in calea creativitatii tale.

 

13 –Logistica si constructia editiei 2 a Challenge-ului gigant “90 zile de inspiratie pentru scriitori” se apropie de final. La acest proiect se califica sa participe doar absolventii cursului “Cum sa scrii o carte de impact”. Este un proiect-provocare la care… se munceste pe branci… astfel incat la finalul celor 3 luni, cine se tine de treaba are deja scrisa cartea. Grupele pentru fiecare editie vor fi mentinute in limita a 10 participanti. Urmatoarea editie isi va deschide portile in vederea inscrierii spre finalul lunii august si va incepe in luna septembrie, pe 7. Fix de Luna Noua. Mai multe detalii vei primi in anuntul de lansare.

 

 

14 –Iti pregatesc si cateva surprize.

 • Continui sa construiesc de zor domeniul AcademiaNonfiction.ro unde… vei gasi o  multime de cursuri si programe. Unele gratuite, altele nu. Dar, toate sunt construite pentru tine. Pentru a-ti face viata de scriitor mai usoara.
 • Mai am cativa asi-surpriza in maneca dar ii voi scoate pe rand… in august.

 

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdata)… etc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii august pentru a decide, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

 

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

Leave a Comment