Cum Alegi Biroul Cheerful Business Lady Working Laptop Office 1150 16006 1

Programul lunii Ianuarie 2021

Incheiem un an care s-a dovedit a fi foarte interesant. Si, incepem anul pe care… eu l-am “botezat” ca fiind anul tuturor posibilitatilor. Motive pentru a-i da aceasta denumire sunt foarte multe. Dar nu mi-am propus sa iti fac astazi vreo demonstratie in acest sens. Ci, doar sa iti spun care-i programul lunii ianuarie.

Ce as vrea sa retii este doar faptul ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor. Si-ti spune asta un Coach (cu acte in regula… internationale) in Legea Atractiei.

Din aceasta cauza, am regandit toti pasii pe care ti-i pun la dispozitie astfel incat, viata ta de scriitor sa atinga maximul potentialitatii.

Cu alte cuvinte, vreau sa ma asigur ca fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi publice cartile.

De ce?

Deoarece… CRED CU TARIE CA… adevarata putere de a schimba lumea sta in mainile scriitorilor.

DOAR a scriitorilor.

Si, ca sa nu lungim vorba, iti prezint mai jos cursurile si activitatile ce te asteapta cu drag in luna ianuarie 2021.

 

Programul Lunii Ianuarie 2021
Programul Lunii Ianuarie 2021

 

1 – In fiecare Marti vei primi ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare Vineri vei primi RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – In 8 ianuarie incepem cea de a 9-a editie a CURSULUI “Cum sa scrii o carte nonfiction de impact in doar 3 luni”. Incepand din 2021, absolut toti absolventii cursului (sunt inclusi si absolventii din 2019 si 2020) vor avea sansa de a intra intr-un program special de 3 luni in care… practic… vom scrie impreuna cartile. In vederea publicarii. Pe banii editurii Quarto, evident.

4 – In 15 ianuarie incepem un Challenge. Mai pe romaneste, provocare. Este vorba despre programul “21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce apoate apare in viata ta de scriitor. Detalii vei afla la momentul potrivit.

5 – Intre 15 ianuarie si 29 ianuarie avem CONCURS QUARTO!!! Tema va fi anuntata pe 15 ianuarie iar premiul va fi publicarea articolelor castigatoare in revista Quarto (revista cu aparitie trimestriala). Nu exista limite la acest concurs. Deci… nu depinzi de vreo roata a norocului. Tot ce ai de facut este sa scrii un articol care merita sa apara in revista. Precum stii… primul numar al revistei a fost distribuit gratuit. A fost un experiment in urma caruia trebuia sa luam hotararile pt viitor. Ei bine… revista a fost un imens succes si… am decis ca, incepand cu 2021, revista va avea aparitie fizica. Deci… o vei putea gasi, inclusiv, la chioscurile si standurile specializate.

Munceste Eficient
Click Pe Carte Pentru Mai Multe Detalii

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… deschiderea Magazinului Scriitorului, publicarea cartilor scrise de autorii Quarto (pe cheltuiala Editurii 🙂 )… etc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii ianuarie si sa decizi, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

Leave a Comment