Picture2

Se poate trai din scris!
Eva Anca Hamza si Secretele ei

In premiera!!! Primul episod al Podcast-ului Calea Catre Carte. [Se poate trai din scris! Chiar bine. Eva Anca Hamza si secretele ei.]

***

Bine v-am gasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte! Incepem astazi o serie de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor.

Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Seria de interviuri va aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum ne place noua sa le numim la Editura QUARTO.

Si, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o scriitoare cu state vechi, ce a debutat in aprilie 2022 ca autoare de carte nonfiction. De impact.

Eva Anca Hamza este autor, content writer, blogger, cititor pasionat, editor/corector și Social Media Marketing Specialist.

A publicat povestirea „Ghicitoare în vreme de război” în antologia „Petale Scrise. Povestiri cu final neașteptat”, apărută la Editura Petale Scrise și a răspuns la interviul care a apărut în cartea „Însemnările a 101 mămici fantastice” de Petra Mihale-Boantă.

De curand, a publicat la Editura QUARTO, cartea „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului”, o carte bazată pe experiența pe care a avut-o îngrijind-o pe bunica ei din partea tatălui, care în ultimele luni ale vieții a suferit de boala Alzheimer.

Podcast Art6 16 9 Pentru Video
Click

Varianta audio:

Varianta video:

 

 

Linkurile mentionate in interviu:

 

Toate episoadele de Podcast:

Linkurile mentionate in interviu:

About the author: Mirela-Carmen Stancu Vip - Writer Vip - Journal Vip - Creativ Vip - Brand Vip - Eah Vip - Coach
+3

Cursuri si Programe de Dezvoltare pentru Scriitorii Nonfiction

Sa-ti fie cu folos!
A ta prietena, Mirela-Carmen… pe scurt… MC
Writing & BOOK Coach | Author BRAND Strategist
Mentor Alchimia Scrisului … pe Calea catre Carte.

PS:
De gasit... stii unde ma gasesti.
- MirelaCarmenStancu.ro (Book Coaching & Mentoring)
- AcademiaNonfiction.ro (Training - Cursuri si Programe)
- EdituraQuarto.ro (Servicii editoriale pentru Autori)
- CaleaCatreCarte.ro (Servicii de promovare Carti, Autori, Edituri)

Leave a Comment