Superblog Cover Fb Sb23 Logo Copy 1024X512 1

E septembrie… iar.
Agitație mare, mon cher.
Încep școlile.
Părinți, copii, bunici… toți aleargă de zor pentru a pregăti ghiozdanele ce vor fi purtate de Super-elevii zilelor noastre.

E toamnă… iar.
Și, toamna se numără bobocii.
Bobocii de păsări, evident. Că doar nu s-or număra cei de floare.
Dar… precum doar 70-80% din puii ce ies din ouă supraviețuiesc, tot așa se-ntâmpla și în lumea bloggerilor.

Multe bloguri sunt pregătite pentru clocire, dar… nu la fel de multe eclozează într-un final.

E toamnă iar… și… Breaking News!

 

Bloggerii au, încă o dată, șansa de a ecloza și de a deveni SuperBloggeri.

Cu acte în regulă.

Tu ai șansa de a lăsa SuperBloggerul din tine să vadă lumina zilei!

Șansă dată de redeschiderea înscrierilor în Competiția SUPERBLOG.

De primii 9 ani nu am avut habar… spre rușinea mea de blogger.

Blogger amator, evident.

Dar undeva… prin primăvara lui 2018… am aflat despre evenimentul amintit (aflat în plină desfășurare… deci și prin urmare, ratat la acea ediție). Dar… am stat temeinic la pândă, și după ce am citit Ghidul SuperBloggerului mi-am suflecat mînecuțele din dotare vreme de câteva ediții. Cum cifra 6 mă urmărește peste tot, de fiecare dată m-am clasat pe locul 6 între toți SuperBloggerii participanți. Loc ce… de fiecare dată… mi-a adus premii din belșug.

Și uite așa, am devenit un SuperBlogger, evident.

După care… am fost avansată la SuperBlogger-Partener . Mă găsești pe pagina dedicată acestora… dacă ești curios.

Așa că… dacă ai un blog și dacă SuperBloggerul din ține visează ca tu…

 • să intri în lumea SuperBloggerilor
 • să-ți explorezi potențialul creativ
 • să descoperi resurse noi pentru inspirație
 • să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare online
 • să câștigi unul sau ai multe din zecile de premii acordate celor ce înfruntă provocările competiției
 • să dezvolți parteneriate
 • să-ți consolidezi carieră de blogger
 • să ieși din zona ta de comfort, fiind nevoit să scrii după un brief și să respecți termenele limită
 • să deschizi o poartă către emoții noi, satisfacții și speranțe

… te invit să intrăm în competiția SuperBlog!

 

De ce să participi? Ei bine, deoarece…

 • Îți descoperi / perfecționezi stilul. Fie că deja îți place cum scrii și vrei să-ți rafinezi tehnica sau încă îți cauți „vocea” online, ai ocazia să explorezi și să-ți îmbunătățești condeiul. Acceptă provocarea, privește fiecare probă ca pe o ocazie de a-ți testa limitele și vei afla cât poți, ce îți place, care subiecte te inspiră ori dimpotrivă. Poate descoperi noi pasiuni sau moduri de a atrage muza ori de a aborda o temă. Indiferent de rezultate, îți vei extinde zona de confort, vei scrie mai bine și mai repede, chiar și contra-cronometru, și vei avea mai multă încredere în tine.
 • Înveți multe – de la informații din diverse domenii până la tehnici de (content) marketing, copywriting, storytelling, SEO etc. Îmbini creativitatea cu documentarea. Și le transmiți și cititorilor ce consideri relevant, că niciodată nu este suficient conținut util (chiar dacă au mai scris mulți alții înainte, poți face diferența printr-o perspectivă personală).
 • Te disciplinezi să scrii constant – vom avea 2 probe pe săptămână, în zilele de marți și vineri (doar prima se va lansa duminică, 1 octombrie). Toate probele sunt opționale, poți participa la care / câte vrei. Poate chiar la toate, dacă aspiri să te clasezi în top 10 sau pe podium.
 • Te obișnuiești să scrii după briefuri cu cerințe diferite, propuse de branduri din domenii diferite – ce antrenament mai bun pentru viitoarele colaborări de content marketing?!
 • Te întreci cu zeci de bloggeri, dar mai ales cu tine însuți / însăți. Învață de la ceilalți, dar păstrează-ți autenticitatea!
 • Scrii pentru cititori, dar impresionezi și juriul. Doar esti superblogger!
 • Trăiești adrenalina termenelor și a notelor. Afli cum percep juriile textele tale și cum te situezi în raport cu ceilalți concurenți.
 • Te bucuri de premii și de noii prieteni din comunitate. Savurezi experiența – ca orice expediție, competiția implică aventură și curaj, încredere în sine și în ceilalți, poftă de viață și deschidere spre noi orizonturi.
 • Ca membru al comunității, primești și oferi susținere. Împreună dăm valoare cuvintelor și consolidăm puterea blogosferei, demonstrăm brandurilor că merită să dezvolte parteneriate cu creatorii de conținut. „Oceanul” online ascunde încă multe nestemate care merită descoperite și prezentate lumii. De ce să aștepți ziua când te va duce „valul” la suprafață, când mai bine înveți să navighezi eficient în direcția dorită?! Chiar dacă fiecare călătorie este o experiență personală, nu esti singur(ă), ai un întreg „echipaj” alături: ceilalți concurenți, bloggeri parteneri, sponsori și pe noi, organizatorii.

Eșți gata pentru o nouă provocare?

Superblog Cover Fb Sb23 Logo Copy 1024X512 1

About the author: Mirela-Carmen Stancu Vip - Writer Vip - Journal Vip - Blogger Vip - Creativ Vip - Brand Vip - Eah Vip - Coach
+4

Cursuri si Programe de Dezvoltare pentru Scriitorii Nonfiction

Sa-ti fie cu folos!
A ta prietena, Mirela-Carmen… pe scurt… MC
Writing & BOOK Coach | Author BRAND Strategist
Mentor Alchimia Scrisului … pe Calea catre Carte.

PS:
De gasit... stii unde ma gasesti.
- MirelaCarmenStancu.ro (Book Coaching & Mentoring)
- AcademiaNonfiction.ro (Training - Cursuri si Programe)
- EdituraQuarto.ro (Servicii editoriale pentru Autori)
- CaleaCatreCarte.ro (Servicii de promovare Carti, Autori, Edituri)

1 Comment

 1. Bun găsit tuturor!
  Sunt încântată de tot ce am găsit aici! Mă regăsesc în multe aspecte descrise de tine, Mirela și mă bucur că pot primi asemenea informații! Pentru mine, toate acestea înseamnă hrană pentru suflet. Toată viața am căutat…nu știu ce căutam. Aici am găsit! Mă simt ca acasă când intru aici și descopăr atâtea noutăți, toate de valoare! Trăiesc o adevărată bucurie atunci când am timp să vin aici, în lumea celor pe care îi iubesc. Nu vă cunosc pe toți de aici, dar vă iubesc! Vă iubesc pentru că îmi aduceți bucurie, sentimentul de apartenență, sentimentul că ne cunoaștem de o veșnicie! Îți mulțumesc, Mirela! Sunt recunoscătoare și binecuvântez ziua în care te-am cunoscut!

Leave a Comment