Camelia Lovin Spa Dacic Contemporan

Episodul 9 – Podcastul Calea Către Carte. [ Un SPA Dacic Contemporan – cu Camelia Lovin]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor. Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum imi place sa le spun.

✍️ Si, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o scriitoare, pasionata si iubitoare de leacuri pe baza de plante terapeutice si masaj taranesc bioenergetic, o româncă-traco-geto-dacă în suflet și simțiri – precum isi spune – si o terapeuta specializata in tehnici de masaj oriental si European.

✍️ Camelia Lovin este, printre altele, autoarea unei carti deosebite – intruchiparea unui adevărat SPA dacic contemporan. O combinatie intre iubirea fata de strabuni si cunostinte aprofundate de leacuri si ritualuri din batrani, cartea ApiHerbal Dacica – Ritualuri pentru suflet, minte si corp cu miere si ierburi stravechi, poate fi privita ca o comoara ce ar trebui sa fie in orice casa.

✍️ Te invit sa asculti un podcast plin cu informatii si recomandari extrem de utile.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA!

 

Varianta video:

Toate episoadele – Varianta audio:

Linkuri utile:

Leave a Comment