An 21 Zile Editia4
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.


 

Descătușează Scriitorul din Tine in 21 Zile!

 

Accepți provocarea și descoperi cum să devii

un scriitor creativ si productiv la orice ora din zi și din noapte.

De fiecare dată.

 

Profita de reducerea de 30% pentru Editia 4!

  Intră în programul de 21 zile de exerciții creative pentru scriitori! Începem marți, 21 septembrie 2021. Ediția 4 Accesul la pagina programului il primeste toata lumea in ziua de 20 septembrie.  

Să ştii deja că vei atrage Muza, chiar dinainte de a începe să scrii…

 

Ca mulți alți scriitori aspiranți, cu multă vreme în urmă, am fost la un pas de prăbușire totală.
Visam să scriu dar pagina albă zbiera din toți rărunchii la mine.
De fiecare dată.
Cuvintele-mi… ce se presupunea că vor fi așternute cu ușurință… pur și simplu refuzau să țâșnească din adâncurile ființei mele. Incertitudinea, dezamăgirea, tristețea… mușcau laolaltă din scriitoarea ascunsă… undeva… prin ungherele sufletului meu.
 
Dacă te afli în fața acestei pagini, cu siguranță știi deja despre ce vorbesc.
Ai simțit pe propria-ți piele colții napraznici ai faimosului “the writer’s block”. Mai pe românește… blocajul scriitorului.
 
Din păcate, nu sunt mulți scriitori dispuși să împărtășească omenirii secretele lor.
Din păcate, nici editorii de carte nu prea au timp de scriitorii aspiranți și de temerile lor.
Din păcate, dacă scrii un articol sau o carte ce nu se ridică la nivelul pretențiilor audienței tale… s-ar putea să nu mai vrei să scrii… in veci. Deoarece, nu mulți scriitori reușesc să se recupereze după ce au fost sfâșiați, la propriu, de cuvintele criticilor apăruți din neant. Brusc.
 
Din fericire, există o soluție. Pentru tine, pentru mine, pentru toți scriitorii de cărți sau de conținut (faimosii bloggeri). Soluție care, nici măcar nu este atât de complicată precum… poate… presupui.
 
Bine te-am găsit, drag Scriitor! Sunt Mirela-Carmen, Autor, Nonfiction Writing & Book Coach si Directorul Editurii QUARTO. După ce am lucrat cu nenumărați scriitori de carte sau de conținut, anihilând blocajele cu care se confruntau, vin și-ți spun…  
 

Să scrii este ușor… Să începi să scrii este greu!

4 Comments

 1. Buna seara.Mirela eu nu pot sa gasesc nici o lectie de doua zile..In loc sa ma descatusez mai tare ma incatusez prin labirintul tau.Asa ca si in seara aceasta merg la culcare cu zambetul pe buze si astept o alta zi mai favorabila pentru mine,Multumesc ,multumesc cu recunostinta pentru tot ce tii ascuns.Noapte buna!

  1. Buna dimineata, Veronika!
   Ai reusit intre timp sa accesezi programul? Daca ai scris pe pagina aceasta, ar trebui ca in partea dreapta sa ai structura cursului.
   Ca sa o accesezi trebuie sa te loghezi in Academie.
   V-am trimis astazi si un email cu print screen-uri.
   Spune-mi te rog daca e ok sau vrei sa intram pe Zoom sa-ti arat cum intri.
   Zi cu spor si inspiratie sa ai!

 2. Buna ziua ,
  Eu am reușit să ajung aici accesând linkul indicat și de pe telefon . Nu m-am logat pentru că s-a deschis linkul direct.
  Ce nu fac bine ?
  Daniela Ene

  1. De ajuns, ai ajuns bine pe pagina cursului. Daca poti accesa materialele ce apar in partea dreapta a ecranului, atunci te-ai logat automat. Daca nu ti se deschid inseamna ca trebuie sa mergi sus, unde scrie” contul meu” si sa te loghezi de acolo, ca sa te recunoasca Academia.
   Sa imi spui daca reusesti, te rog.

Leave a Comment