An Curs 90 Zile Pt Cartea Ta Ed4 Inscrieri Inchise
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

Preț: 997 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.


Descrierea Programului

NOTĂ – ÎNSCRIERILE PENTRU EDIȚIA 4 S-AU TERMINAT.

Organizat o dată pe an, în fiecare toamnă, PROGRAMUL “90 Zile pentru Cartea TA” este accesibil DOAR absolvenților cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”.

Intră în Program și ai acces la 111 lecții, 167 topicuri, 13 întâlniri săptămânale de grup, 3 întâlniri lunare și sesiuni de coaching 1 la 1 unde este cazul. La finalul celor 90 zile ai deja scris primul draft al cărții tale.

(Notă: Dacă nu ai parcurs cursul „Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni” însă dorești să participi la Programul de 90 zile, va trebui să ai deja gândită structura viitoarei tale cărți. Dacă nu o ai și nici nu știi cum s-o gândești, programează un Call de clarificare de 30 minute cu mine și… vedem ce este de făcut.)

Vrei să scrii o carte nonfiction de impact… știi și cum dar… cum-necum… este ceva ce încă te ține pe loc?

Cu alte cuvinte, vezi cum trece timpul, simți cum dorința de a deveni autor publicat este din ce în ce mai vie, știi că o carte al cărei autor ești îți poate consolida brandul dar… totuși… nu-ți sufleci mânecile și nici nu iei “tocul” în mâini să așterni cuvintele pe hârtie.

Virtuala sau nu.

Ei bine, dacă te regăsești în aceste afirmații, citește mai departe deoarece… am gândit și răzgândit pe toate părțile un proiect de tip V.I.P. 🟡

Adica pentru tine.

 

Preț: 997 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

 

Bine te-am regăsit!

Sunt Mirela-Carmen, scriitor și autor de cărți nonfiction, scriitor de conținut, Nonfiction Writing & Book Coach și director al Editurii QUARTO. DAR… asta nu e vreo noutate pentru tine. Mă știi deja. Ca pe un cal breaz, vorba romanului. Apropo’… ți-am spus că eu chiar sunt Cal? Așa zic chinezii despre mine… că aș fi Cal de Foc. Breaz sau de foc… alege tu ce vrei.

Eu… din această poziție, îți aduc cateva vesti bune.

 • A sosit momentul să termini cu amânările.
 • A sosit momentul să scrii ACEA carte.
 • A sosit momentul să iei structura pe care ai gândit-o în detaliu și s-o transpui pe hârtie în cuvinte.
 • Și, peste toate astea… cea mai bună veste este că a sosit momentul să ai pe cineva care să îți asigure un mediu propice scrisului.

Dacă ești scriitor aspirant, coach, trainer, terapeut sau antreprenor și ești gata să așterni pe hârtie cartea ta…

Începând din 26 septembrie 2022, timp de 90 zile, parcurgem a 4-a Ediție a Programului gigant “90 Zile pentru Cartea TA.”

Ediție specială.

Mult îmbunătățită față de a doua ediție ediție la care, am avut 4 “câștigătoare” și față de a treia ediție la care am avut 5 ”câștigătoare”. Cu alte cuvinte… 4 + 5 autoare aspirante participante țineau în mâini primul draft al cărții lor… la finalul celor 90 zile.

Pentru ediția a patra, am gândit întregul proces de așa natură încât pot garanta că absolut toți participanții care vor îndeplini cel putin 75% dintre misiuni… la finalul programului vor avea scris primul draft al cărții lor.

Da, dacă îți dorești cu adevărat să scrii cartea, eu sunt aici pentru tine.

 

Preț: 997 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

 

Acestea fiind spuse, te INVIT OFICIAL să îți iei inima-n dinți și să participi la această provocare de 90 zile.

Evident, există și câteva criterii de participare.

 • Să fii absolvent al cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact”. Această primă condiție este îndeplinită de toată lumea. Știu sigur deoarece… doar absolvenții primesc acces la Programul gigant de 90 zile. (Notă: Dacă nu ai parcurs cursul „Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni” însă dorești neapărat să participi la Programul de 90 zile, va trebui să ai deja gândită structura viitoarei tale cărți. Dacă nu o ai și nici nu știi cum s-o gândești, programează un Call de clarificare de 30 minute cu mine și… vedem ce este de făcut.)
 • Anterior începerii va trebui să recitești materialele de studiu pe care le-ai primit la cursul “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”. Dacă vrei, poți reasculta fisierele audio aferente cursului. Daca… ai absolvit în primele ediții ale cursului, și preferi varianta audio (pe care nu o ai deoarece… de-abia ulterior am făcut înregistrările) este suficient să-mi dai de veste și îți trimit tot ce ai nevoie.
 • La data începerii trebuie să ai deja gândită structura viitoarei cărți. Evident, dacă mai ai mici nelămuriri, le vom discuta în primele 7 zile.
 • Va trebui să îți promiți că, no matter what, timp de 90 zile vei scrie. Asta este MAREA provocare a proiectului.De aceea spun că, DOAR absolvenții care chiar au de gând să aibă gata cartea până la finalul acestui an.

Evident, eu depun toate eforturile ca TU să ai toate condițiile asigurate.

Dar, până la urmă, de tine depinde dacă ajungi victorios la “linia de sosire”.

 

Cum se va desfășura Programul?

 

 • Timp de 90 zile… în fiecare zi… primești de la mine un articol care… fie că te motivează să scrii, fie că te inspiră, fie că îți dezvăluie elemente tehnice sau de stil… categoric, te va impulsiona să ajungi victorios la cea de a 90-a zi. Dacă vrei, evident.
 • Tot zilnic, pe tot parcursul celor 90 zile, primești înregistrarea audio a articolului zilei. Precum s-a dovedit la edițiile cursului pe care l-ai absolvit deja… mulți dintre colegii tăi preferă această variantă de parcurgere a materialelor. Dacă și tu ești ca ei… poți sta liniștit în această privință.
 • O dată pe săptămână, mă vei vedea în toată splendoarea mea 😎… scriind. Fac asta doar pentru tine și doar la acest proiect. Nu-ți voi vorbi, nu te voi băga în seamă ci… doar… pun camera video pe mine în timp ce scriu. Pentru că DA… sunt genul de coach care îmbină mentorarea, consilierea și coachingul și… ca atare… I do what I preach. Adică… în timp ce tu scrii o carte… scriu și eu una. Să nu rămân mai prejos.😎 Evident, tu mi te alături și facem un SPRINT DE SCRIERE împreună. Uite așa… pur și simplu ca să simți că… ai un coleg de “suferință”. Nu mai spun că… ni se alătură și ceilalți colegi să scriem toți… în același timp. NOTĂ: Sprint-urile nu vor fi înregistrate deci… poți participa fără vreo teamă ca… altcineva, înafara colegilor prezenți, te va putea vedea.
 • O dată pe săptămână (în aceeași zi cu cea a sprintului) ne intâlnim tot pe Zoom. De data asta… timp de 1 oră și jumătate îți voi sta la dispoziție și mă vei putea întreba orice dorești astfel încât, calea către cartea ta să-ți pară ușoară. Dacă vom avea prea multe întrebări… prelungim sesiunea până la maxim 3 ore (cu tot cu sprint). 
 • La finalul fiecărei luni, ne întâlnim toți într-o altă sesiune Zoom, pentru a face retrospectiva lunii și pentru a vedea ce obstacole au apărut și cum le putem anihila. Cu alte cuvinte, Mastermind combinat cu Consiliere și Coaching. 
 • În fiecare zi îți stau la dispoziție prin email (dacă ai întrebări absolut personale) sau în grupul de Whatsapp pe care-l vom avea la dispoziție (daca doresti să afle și colegii tăi răspunsul la întrebarea ta), să descâlcim tainele eventualelor nelămuriri ce pot apare.
 • La finalul celor 90 zile, DACA te-ai ținut de treaba și ai scris deja primul draft al cărții, vei primi cadou o sesiune de coaching 1 la 1 la care vom discuta tot ce-ți dorești să știi despre următorii pași pe care-i ai de făcut. Totul personalizat și adaptat situației tale, nu celei de grup.

 

Ei bine, în mare acestea sunt promisiunile ce-ți fac pentru proiectul gigant “90 Zile pentru Cartea TA”.

Cuvintele și promisiunile mele te pot inspira pe Calea catre Carte dar… numai Acțiunea produce schimbarea! Acțiunea TA!

 

Preț: 997 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

Ca atare…

 • dacă ești gata să ajuți alți oameni prin experiența dobândită până acum și să le schimbi viețile prin cuvintele tale…
 • dacă ești gata să scrii, în următoarele 3 luni, cartea care te va ajuta să-ți consolidezi brandul
 • dacă vrei să te folosești de puterea grupului (prin definiție, un grup de oameni este format de cel puțin două persoane)
 • dacă vrei să beneficiezi și acum de experiența pe care am câștigat-o în zeci de ani de studii în diverse domenii…

Eu sunt aici, pentru tine.

  • Știm deja că mulți oameni doresc să scrie o carte.
  • Știm deja că foarte puțini dintre aceștia reușesc să o scrie.
  • Știm deja că… și mai puțini dintre ei scriu o carte de impact.

Într-adevăr, scrierea unei cărți, este un proces ce, nu este la îndemâna oricui.

Chiar dacă scriitorul are ”talent cu carul”… finalizarea cărții necesită perseverență, ambiție și… în special disciplină.

Evident că, este mult mai ușor să amâni dorința de a scrie cartea. Sau… și mai rău… s-o abandonezi.

Vestea bună este că… dacă știi ce ai de făcut, scrierea cărții tale devine un țel realizabil.

Iar tu, în calitate de absolvent al cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni”… știi deja toate tainele viitoarei tale cărți.

 • (Notă: Dacă nu ai parcurs cursul „Cum să scrii o carte nonfiction de impact în maxim 3 luni” însă dorești neapărat să participi la Programul de 90 zile, va trebui să ai deja gândită structura viitoarei tale cărți. Dacă nu o ai și nici nu știi cum s-o gândești, programează un Call de clarificare de 30 minute cu mine și… vedem ce este de făcut.)

Vestea și mai bună este că… scrierea și publicarea unei cărți de impact poate să-ți deschidă multe căi nebănuite până în acea clipă iar Proiectul Gigant “90 Zile pentru Cartea TA” este la o aruncătură de băț de tine.

Intrebarea este… accepți provocarea mea?

Scrierea unei cărți nonfiction de impact poate schimba vieți.

A ta și a altor mii sau poate milioane de oameni.

Iar eu, cu experiența acumulată până astăzi, îți întind o mână prietenească.

Ce, îți poate dezvălui taine suplimentare din viața unui scriitor.

Poți s-o accepți acum și să te ÎNSCRII ÎN PROGRAM  sau… mergi mai jos să ii vezi structura:-) 

Preț: 997 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

Leave a Comment