Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

BINE ați urcat la Bord!!!

Pregătiți-vă pentru o călătorie transformațională. Exact cum, și scrierile voastre vor fi.

***

Program de mentorare de 6 luni în care… ofer toți pașii ce duc la publicare, de la A la Z, într-un SINGUR Program de Grup. Cu alte cuvinte, cu o investiție incredibil de mică față de promisiunea făcută, accesați ceea ce… doar clienții mei VIP au primit până acum.
Chiar dacă aveți un business ce trebuie scalat, chiar dacă aveți un brand de consolidat și CHIAR dacă… nu aveți nici o afacere, nici nu doriți una dar știți că vă doriți să scrieți și să publicați o carte.

Iată care sunt pașii prin care te voi ghida.

Faza 1: Cadrare & Planificare

În primul rând, vom trece prin etapa de Fundație.
La finalul căreia terminam cu demolarea miturilor și a fricilor, avem deja cercetarea adecvată făcută, știm clar care va cititorul nostru și, categoric, decidem împreună marea ideea a cărții, astfel încât să setăm corect limbajul, tonul și stilul de scriere necesare.
Apoi, procesul personalizat de Structurare a cărții. Este o fază extraordinar de importantă pe care, dacă viitorul autor nu o tratează cum trebuie… va începe să scrie… poate cu elan… și undeva, pe drum, se va simți pierdut.
După aceea, în funcție de structura pe care o stabilim împreună facem o Planificare a întregului proces… ca la carte.

Faza 2: Scriere și rescriere

Procesul de scriere se întinde pe o perioadă de 3 luni, vă asigura finalizarea cu succes a primei versiuni a cărții.
Următorul pas – este sistemul meu de editare – rescriere. La care vom trece împreună prin cele 3 faze de editare… astfel încât să obținem varianta finală a cărții.

Faza 3: Pregătirea pentru Publicare

Ultimul pas al Programului de 6 luni este personalizarea procesului de publicare, care vă arată ce aveți de făcut în vederea publicării cărții astfel încât, la finalul acestei faze, să aveți materialele necesare pentru contractare, indiferent de opțiunea de publicare aleasă!

Și facem toate acestea tot beneficiind… atât de influența și energia pozitivă a grupului cât și de sesiuni 1 la 1 unde este cazul.

ȘI ACUM vă invit să recapitulăm informațiile deja discutate despre Cele 3 SUPER BONUSURI cu care vine acest Program.

BONUS 1 – Curs de scrierea memoriilor

Acest curs este ceva… ce nu găsești nicăieri în România. Practic, descoperi Cum să scrii povestea vieții tale, transformându-ți amintirile și experiența de viață in Memorii.

BONUS 2 – La finalul Programului, sesiune de consiliere 1 la 1

… în care stabilim strategia personalizată pentru scalarea afacerii pe baza cărții scrise în timpul programului.
Nu cred că mai trebuie să subliniez importanța și valoarea acestei sesiuni. Ați văzut cu date clare ce puteți face cu o simplă carte. Și… nu vă povestesc din auzite ci v-am exemplificat din propria experiență.

BONUS 3 – Curs de Content Writing

… mai exact… vom intra în lumea content writingului și veți descoperi cum să scalați cartea și businessul cu website-ul propriu.
Toate acestea le vom face împreună, în cele 6 luni, deci nu vă pun bonusurile în mâini și vă las bulversati să vă descurcați singuri.

DAR… avem și un EXTRA BONUS pe care îl consider cireașa de pe tort.

Mai exact, toate cărțile care vor rezulta la finalul celor 6 luni… vor beneficia de un BOOK TRAILER. Făcut ca la carte de un super Profesionist deja confirmat de sutele de autori din US și UK cu care lucrăm sau am lucrat la Writers Pay It Forward.
Textul pentru acest video… va fi făcut împreună cu un copywriter. În speță… eu.

DAR… surprizele continuă cu… un BONUS de Final.
Mai exact, toate cărțile care vor rezulta la finalul celor 6 luni… vor beneficia de copertă gratuită.

 

Leave a Comment