An Mra Self Study
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

Preț: 57 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.


Descrierea Programului

  Profită acum de REDUCERE și primești acces la un curs de 4 săptămâni, de tip self-study.

Scopul celor 20 lecții este de a te ajuta să îți resetezi mentalitatea, astfel încât să poți scrie cartea ta cu încredere, să îți îmbrățișezi expertiza și să-ți depășești îndoielile și neîncrederea de sine.

Până la sfârșitul programului, vei fi capabil să:

• Îți reformulezi convingerile limitative astfel încât să-ți poți recunoaște adevărata valoare

• Te exprimi cu încredere și ușurință

• Îmbrățișezi oportunitățile de a învăța și de a crește

 

Preț: 57 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

Cum va funcționa totul?

 

Acest program online folosește o abordare reflexivă pentru a încuraja „iluminarea” și învățarea autodirijată – știi deja ce trebuie să știi – trebuie doar să-ți reamintești că faci… deja. 🙂

În următoarele patru săptămâni din momentul în care cursul va fi online, vei primi câte 5 lecții săptămânal (este de preferat să le accesezi căte una pe zi, de luni până vineri).

Fiecare lecție va detalia sarcini și întrebări specifice care te vor ghida prin auto-reflecție și acțiuni direcționate.

Ești încurajat să aloci, pentru asta, o porțiune de timp de aproximativ 15-20 minute zilnic, în calendar.

Fă acest lucru PERSISTENT și fără să te lași pradă distracțiilor, astfel încât să poți profita la maxim de acest program.  

 

Preț: 57 Euro (Verifică AICI oferta valabilă astăzi).  Trebuie sa te inregistrezi pentru a intra in Program.

4 Comments

 1. Buna dimineata,

  Mi s-a mohorat dimineata, cand am realizat ca programul ”Mindset Reset pentru Autorul de carte” *[SELF STUDY], s-a inchis. Din motive personale, am reusit sa parcurg doar 11 zile din program! Săptămâna 3 – Ziua 1 -Ziua 11 a programului MINDSET RESET PENTRU AUTORI (aici am ramas)! Din păcate, nu am reținut /nu am luat in calcul că ” abordarea mea reflexivă pentru a încuraja iluminarea și învățarea autodirijată” are o valabilitate limitată! Si asta e o lecție pentru mine! Multumesc pentru lecție! Spor la PERSISTENTĂ!

  1. Bună dimineața!

   Îmi pare rău că gândiți astfel.

   Programul nu s-a închis.
   Dacă v-ați logat în Academie și nu puteți accesa următoarea lectie înseamnă că ați parcurs o serie de 5 zile si cealalta serie se deschide dupa doua zile de pauză.

   Așa este setat, ca să poată fi parcurs tot materialul celor 20 zile, în 4 saptamani (5 zile lectii, 2 zile pauza pentru a putea sa alocati timp introspectiei, daca este cazul).

 2. Buna ziua,
  E rândul meu sa regret si că m-am „mohorat” și probabil v-am transmis ceva din starea mea. Iertare, vă rog! Am reacționat ca o scânteie iute aprinsă! Recunosc, m-am precipitat, după o absență mai lungă , nu m-am mai putut loga…si am realizat ca am depasit cele 4 saptamani, informatie care nu mi-a ramas intipărită de la inceput .
  Pentru cat am parcurs pana acum din lectii vreau sa va dau și eu un feedback din inimă!
  Lecția cheie de până acum este: ,, cheia e la mine”! Mai necesită șlefuire, iar când va străluci suficient pentru mine, o voi agăța cu bucurie de inelul meu talisman, cel cu cercul deschis, și-mi voi deschide și eu inima către omenire! Multumesc cu recunoștință pentru îndrumări, rabdare, disponibilitate, feedback și lecții. Le-am recuperat acum pe toate! Îmi setez de azi, ritmul sugerat de dumneavoastră. Mult succes in continuare, in toate aspectele vieții dumneavoastră!

  1. Enorm mă bucur că s-a lămurit situația. Se mai întâmplă, suntem oameni.
   Mulțumesc frumos pentru feedback și pentru urări.
   Să aveți spor și inspirație și… Un An plin de împliniri!

Leave a Comment