An Sprint 365 Zile Editia1
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

4 Comments

 1. Ideea pe care Mirela-Carmen Stancu a materializat-o prin acest maraton de 365 zile de sprinturi de scriere, pentru mine a fost răspunsul lui Dumnezeu printr-o mână de om, întinsă, pentru a mă conduce mai departe pe drumul meu.

  Pentru faptul că zi de zi Mirela a fost și este dispusă să își împartă timpul și resursele cu mine, mi-a creat spațiul în care eu am reușit să îmi duc la bun sfârșit ideea și proiectul primei mele cărți.

  În fiecare seară, timp de o oră și jumătate, alături de ea și de ceilalți parteneri de sprint mi-am găsit răspunsul la întrebări, temeri și nesiguranțe și mai presus de toate, am învățat că muza mă așteaptă la ora stabilită, să mă călăuzească în tainele așternerii sufletului pe hârtie.

  Datorită Mirelei și a ceea ce a creat în acest maraton de 365 de zile de sprinturi de scriere, toți cei care ne-am alăturat acestei idei, mai mult decât ambițioase, ne-am descoperit și redescoperit puterea creatoare, prin susținerea și răspunsurile avizate primite și viziunea complexă a unui om dedicat.

  Prima mea carte, un proiect de ani de zile, va ajunge pe masa sufletelor voastre mult mai devreme decât aș crezut, doar din ideea Mirelei de a crea un timp și spațiu magice pentru scriitori, prin acest proiect al ei.

 2. Sprintul de scriere este una din cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Am luat cea mai bună decizie, alăturându-mă acestei activități și nu exagerez. Am reușit să mă disciplinez, scriind în fiecare zi timp de o oră. La început scriam cam 300 de cuvinte, apoi am depășit o mie.
  Astfel m-am deblocat, am învins fricile și, de la începutul anului până acum, am scris primul meu draft de carte de 61 000 de cuvinte.
  Sinergia grupului și interacțiunea cu noii prieteni au contribuit cu succes la această realizare.
  Dar, peste toate acestea, dedicarea și profesionalismul Mirelei le-a întrecut pe toate.
  Mulțumesc cu recunoștință!

 3. Sprint-ul – maraton (365 zile) de scriere zilnică focalizează pe orice aspirant la statutul de scriitor pe singura acțiune care contează: scrisul. Restul activităților sunt opționale!
  Am permanent în suflet vorbele lui Ernst Hamingway:
  “Nu este treaba lor că tu trebuie să înveți să scrii. Lasă-i să creadă că te-ai născut scriitor.”
  Mulțumesc MC Stancu pentru spor și inspirație!

Leave a Comment