Watercolour Illustration Books With Feather Top Generative Ai 1
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu – Writing & BOOK Coach, Author BRAND Strategist, director al Editurii QUARTO – și… te ajut să scrii și să publici o carte nonfiction de impact, cu care să îți consolidezi brandul personal și să îți scalezi afacerea. Fără să mai fii frustrată de frică, de lipsa timpului sau să te pierzi în proces datorită lipsei de claritate.

✍️ Iar pentru asta, cu mare drag, îți pregătesc o mare diversitate de materiale, evenimente, programe, trainiguri… și câte și mai câte…care să te ajute să îți transmiți mesajul cu ușurință și claritate, în special atunci când businessul pe care-l conduci este animat de dorința de a schimba în bine viețile clienților tăi. Cu alte cuvinte… dacă ești antreprenor, coach sau terapeut și dorești să contribui la construirea unei lumi mai bune pe frumoasa noastră planetă.

✍️ Având în prim-plan acest scop, te invit să participi la un Training – de tip Challenge de 7 zile, a cărei promisiune este că, aplicând 3 pași simpli, la final tu vei avea deja scrisă o Poveste Personală care să fie adorată chiar și de cel mai critic cititor al tău, astfel încât:

  • Să o poți include într-o carte nonfiction de impact,
  • Să fie apreciată și să-i ajute pe viitorii tăi clienți,
  • Să transmită cititorului, cu claritate, mesajul tău.

Watercolour Illustration Books With Feather Top Generative Ai 2

✍️ Am început toate aceste proiecte destinate românilor deoarece, începând din 2014 imediat după ce primele mele două cărți au devenit BESTSELLERS în Amazon și Librăriile Barnes & Noble din U.S.A, am creat o afacere ca scriitor, autor și coach internațional, în două limbi: română și engleză. Am învățat multe în acest proces, investind în programe și îndrumări ale experților și experimentând toate acele strategii și abordări de scriere și publicare a unei CĂRȚI NONFICTION DE IMPACT.

✍️ Pe parcurs, am descoperit ce funcționează, ce nu funcționează și mi-am creat o metodă proprie – BOOKS4BUSINESS – ce se adresează, în special, celor ce doresc să-și consolideze brandul folosind puterea cuvântului scris. Cu alte cuvinte, am pus la punct un proces și un sistem pe care acum sunt gata să îl împărtășesc cu întreaga lume.

✍️ Dacă vrei să folosești puterea cuvântului scris pentru a-ți împărtăși experiența de viață, TE INVIT SĂ PARTICIPI la Trainingul – Challenge unde, folosind tehnici simple de Storytelling, vei SCRIE o Poveste Personală ce va contribui la construirea unei lumi mai bune pe frumoasa noastră planetă.

✍️ Voi împărtăși povestea mea cu tine, strategii și tehnici prin care poți deveni stăpânul vieții tale de scriitor, astfel încât să poți inspira actualii și viitorii tăi clienți, îți voi cere să îți împărtășesti călătoria cu membrii comunității, vom învăța unii de la alții și, cel mai important, vei pune în aplicare ceea ce vom învăța împreună.

💎 Înscrie-te la Trainingul Gratuit „STORYTELLING ÎN 3 PAȘI SIMPLI”

2 Comments

  1. Bună dimineața dragă Carmen,

    nu am reușit să parcurg trainig-ul și doresc să iți mulțumesc pentru cea de-a doua șansă oferită. Acum sunt bucuroasă că pot în ritmul meu, să îmi alimentez sufletul, să îl încarc, să îl descarc în ritm de melc obosit dar entuziast.

    Mulțumesc cu recunoștință!
    Anca Tirim

Leave a Comment