An Sim Program De Grup
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
Acest curs este momentan închis

STORYTELLING ÎN MARKETING
Descoperă și folosește magia celor 3S DE POVESTE
STORY – STORYTELLING – STORYSELLING

Află cum poți folosi Puterea Poveștilor Personale astfel încât să ai un Marketing eficient, care să te conecteze emoțional cu audiența ta determinând-o să acționeze, fără să mai simți frustrare cauzată de lipsa rezultatelor dorite în afacerea ta.

Intră în lumea Poveștilor de Impact! Acela care știe să spună Povești poate să conducă lumea.

Program Online de 10 Săptămâni

🔴 EDUCATIV 🟡 INTERACTIV 🔵 EXPERIENȚIAL

Începem Joi, 19 octombrie 2023

Afli cum poți atinge succesul prin STORYTELLING, folosind povești care să fie catalizator al schimbării – atât pentru tine cât și pentru audiența ta. Poveștile definesc modul în care percepem lucrurile și valoarea care le-o atribuim. Poveștile pot transforma ceva ordinar în extraordinar.

Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

Află Metoda prin care, în doar 10 săptămâni, descoperi CUM SĂ FOLOSEȘTI PUTEREA POVEȘTILOR PERSONALE astfel încât să ai un MARKETING EFICIENT, care să te conecteze emoțional cu audiența ta determinând-o să acționeze, fără să mai simți frustrare datorită eșecurilor și a lipsei rezultatelor scontate în afacerea ta.

🌞Începând cu Joi, 19 octombrie 2023, te invit alături de mine într-o călătorie de 10 săptămâni în care să dăm 100% lucrând împreună și să planificăm, structurăm și gestionăm fiecare pas pe care trebuie să-l faci atunci cand vrei să comunici eficient, folosind tehnici de STORYTELLING.

🌞Te invit într-o călătorie educațională, experențială si interactivă care te învață cum să depășești toate obstacolele ce stau între tine și o comunicare eficientă, care să-ți aducă nu doar satisfacții emoționale ci și financiare. Și când spun toate obstacolele, nu exagerez. Pentru că acest curs îți explică în detaliu toți pașii necesari și tainele STORYTELLING-ului în Marketing.

🌞 Te invit să participi în acest program de grup, împănat cu informații pe care le ofer doar clienților mei VIP, cu care lucrez doar în sesiuni 1 la 1.

🌞Te invit să muncim pe o structură clară și testată! Asta înseamnă să fii dispus să muncești 3-4 ore (în medie) / săptămână timp de 10 săptămâni. La final iți primești diploma de participare. Evident… dacă îndeplinești și misiunile săptămânale… primești cadou și Diploma de Merit.

🌞În fiecare zi de Joi ne întâlnim în ZOOM, cu tot grupul și accesezi informațiile și materialele de studiu aferente Modulului Săptămânal.

🌞La fiecare Modul de Curs vei avea misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți. Le vom explica pe rând, în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate, în ordinea indicată, ți-ai insusit metoda de a folosi tainele STORYTELLING-ului în Marketing!

 

Ce vei învăța la fiecare modul de curs pentru a ajunge la rezultatul dorit

Acela care știe să spună povești, poate să conducă lumea.

⭐ MODUL 1: Introducere în lumea celor 3S – STORY – STORYTELLING – STORYSELLING și descifrarea noțiunilor cheie… fără de care.. șansele de a scrie o poveste de impact scad considerabil. (Joi, 19 octombrie 2023)
Este esențial să înțelegi cum funcționează totul. Vom începe cu o privire de ansamblu asupra întregului proces și a ceea ce vom descoperi și realiza îmoreună astfel încât toată lumea să pornească cu dreptul.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 2: Cele mai bune povești de spus audienței tale (Joi, 26.10.2023 + Joi, 02.11.2023)
Povestirea este parte integrantă a content marketingului – marketingului de conținut, indiferent de produsele sau serviciile pe care le oferim clienților noștri. Vom discuta și vom stabili împreună ce fel de povești putem spune, vom identifica la modul particular diferitele tipuri de povești și cum sunt utilizate, astfel încât să începem să ne gândim la modul în care se vor integra în marketingul nostru.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 3: Cele 7 formate de povești atemporale pe care le putem folosi (Joi, 09.11.2023 și Joi, 16.11.2023)
Cu alte cuvinte, descoperim formatele de povești care au trecut testul timpului astfel încât să înțelegem cum să le folosim cu rezultate maxime în marketingul nostru.
Și, dezvăluim un mic secret… Poveștile din cele mai vechi timpuri sunt diferite de cele de astăzi doar prin decor și conținut. De ce sunt aceste povești atât de durabile? Pentru că vorbesc despre emoții fundamentale pe care toți oamenii le înțeleg și le experimentează.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 4: Care este povestea cea mai eficientă pentru afacererea noastră (Joi, 23.11.2023 și Joi, 30.11.2023)
Poate este cititorul cărții pe care am scris-o… poate este clientul care apeleaza la serviciile noastre de coaching… poate… dar stie mai bine fiecare cărei audiențe se adresează.
Vom alege împreună tipul de poveste cel mai potrivit pentru fiecare participant la programul STORYTELLING în MARKETING. Știm deja… eficacitatea unei povești este determinată de modul în care rezonează și afectează publicul nostru.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 5: Cum să creezi o poveste care să-i implice pe actualii sau potențialii tăi clienți (Joi, 07.12.2023)
Povestea ta trebuie să aibă anumite elemente care să o facă captivantă.
Împreună vom sublinia elementele cheie care fac o poveste captivantă… și nu o poveste oarecare ci… chiar povestea ta.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 6: Creație, expunere, distribuire (Joi, 14.12.2023)
Vom vedea împreună ce mijloace ar trebui să folosim pentru a ne crea și a ne spune povestea și, evident unde să o distribuim în cel puțin un format, astfel încât să fie văzută de cât mai multe persoane și să creăm rezultatul dorit.

Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 7: Următorii pași si discuții finale (Joi, 21.12.2023)
Va fi unul de Concluzii și de stabilire a pașilor următori, astfel încât pe termen lung să creați constant și să postați povești personale.
Cu alte cuvinte vom elabora planurile pentru finalizarea, producerea și monitorizarea poveștilor noastre, astfel încât să ne putem atinge obiectivele pe care ni le-am stabilit pentru program.

Leave a Comment